Hej Hå, Hej Hå, Glada Vi Till Sängen Gå

Miniatyrdocksamling av Cheryl Hill

  • En Ashton-Drake PREMIÄR
  • Med original Disneyteckningar
  • Tack vare de böjliga kropparna är de lätta att placera och gosa med

Pris: 1.398kr per set à 2 dockor 

På bilden syns det första setet med dockor. Varje efterföljande set levereras med ca 30-dagars intervall. Prenumenationen kan sägas upp när du önskar. Missa inte en endaste utgåva av denna dockserie och beställ redan nu!

Längd: 15,2 cm
1 398,00 kr Varje utgåva

Leveranskostnaden: 159,00 kr

Med 365-dagars återköpsgaranti
Produktnummer:
03-03150

Spegel, spegel på väggen där, säg vem som sötast i landet är?
Är det ”Happy” (Glader)? ”Bashful” (Blyger)? ”Snövit”? I Disneys animerade filmklassiker ”Snövit och de sju dvärgarna” var svaret självfallet ljuvliga ”Snövit”. Men i denna nya, oemotståndligt bedårande samling miniatyrdockor av Cheryl Hill är det, till och med för den magiska spegeln, svårt att göra ett val. Upplev nu “Hej Hå, Hej Hå, Glada Vi Till Sängen Gå”, en dock-PREMIÄR, som konstnärinnan skapat exklusivt till Disney-Snövits 75-årsjubileum.

Förtjusande från topp till tå
Dockorna i uppsättningen “Hej Hå, Hej Hå, Glada Vi Till Sängen Gå” är allesammans små mästerverk. Fast de är exakt 15,2 cm långa är dockorna så häpnadsväckande detaljrikt formade av utsökt konstharts att du direkt känner igen varje karaktär. Inte en enda detalj har glömts bort – ända ner till de små hudvecken på deras fötter, som är instoppade i de söta strumporna. Och tack vare de följsamma kropparna är det enkelt att placera dockorna precis på det vis du önskar, och gosa med dem. Under deras stickade mössor upptäcker du lent och mjukt hår. Söta, troskyldiga ögon, långa ögonfransar samt små, för hand framställda finger- och tånaglar gör dessa lilla barn ännu mer förtrollande.

De sprider förtjusande förtrollning
Små som de är, sprider miniatyrdockorna så mycket glädje att du glömmer vardagen, visslande utför ditt arbete, nynnar på en munter sång eller rent av drömmer om att en dag få möta Drömprinsen. Varje docka för med sig en förfinad atmosfär av magi till ditt hem. Titta bara hur näpet de små är klädda. Deras body-kläder har påtryckta original-Disneyteckningar ur ”Snövit och de sju dvärgarna, och även de små mössorna är märkta på motsvarande vis.

En sagolik premiär
Eftersom “Hej Hå, Hej Hå, Glada Vi Till Sängen Gå” är den första och enda samlingen av sitt slag för att hedra Disney-Snövits 75-årsjubileum, torde efterfrågan bli avsevärd. Därför är det lika bra att beställa omgående! Vår 365-dagars återköpsgaranti tryggar din beställning fullt ut!

Med 365-dagars återköpsgaranti.

Denna docka är ingen leksak för barn. Den är ett förstklassigt samlarobjekt för anspråksfulla samlare. Varje docka är unik och kan avvika lätt från den avbildade dockan.