Heliga Maria

Mosaikskulptur i begränsad upplaga med LED-värmeljus UTAN EXTRA KOSTNAD

  • Av högkvalitativt konstharts
  • Tillverkad och målad för hand
  • Inklusive LED-värmeljus UTAN EXTRA KOSTNAD
  • Med guldpläterad gloria
  • Begränsad till endast 295 produktionsdagar
Höjd: 34,3 cm
1 198,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 2 delbetalningar á 599,00 kr 365-dagars-återköps-garanti
Produktnummer:
01-26380-001

Hon är vår ros, en symbol för kärlek och nåd. Vi vänder oss till henne i stunder av glädje och sorg – det är Maria, Guds moder. Se med glädje fram emot en filigrant utformad skulptur för ditt hem och som för alltid kommer att påminna dig om kraften i din tro!

Filigrana detaljer i mästerligt hantverksarbete

Denna mästerligt utformade skulptur av Heliga Maria är helt gjord för hand av konstharts. Den detaljrika handmålningen fångar fullständigt underbart Marias ansikte och strålande ande. Hennes blå skrud, inklusive mantel, är dekorerad med hundratals handapplicerade utsökta glasmosaikstenar. Eftersom mosaikstenarna satts fast för hand, finns inte två skulpturer som är exakt likadan – du får ett verkligt unikt föremål. Rosorna vid Marias fötter är också handmålade och hennes gloria är påkostat pläterad med guld. Den marmorliknande sockeln har plats för ett LED-värmeljus som medföljer UTAN EXTRA KOSTNAD.

Kostbara accessoarer i unik design

Denna unika skulptur utges exklusivt av The Bradford Exchange och är inte tillgänglig i handeln. Ett äkthetsintyg bevisar autenticiteten hos din konstklenod. Strikt begränsad till bara 295 tillverkningsdagar. Förvärva din skulptur ”Heliga Maria”, helst redan idag, för säkerhets skull!

Du kanske också gillar