Haileys Ömma Omfamning

Vår första interaktiva babydocka som kramar om dig. Endast från The Ashton-Drake Galleries.

 • Den första interaktiva babydockan som omfamnar dig
 • Förtjusande liten klänning och accessoarer
 • Framställd genom minutiöst hantverksarbete
 • Kan endast erhållas exklusivt av The Ashton-Drake Galleries kunder

Längd: ca 50,8 cm

1 899,00 kr

Leveranskostnaden: 159,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 633,00 kr Med 365-dagars återköpsgaranti
Produktnummer:
03-02033-001

Låt ”Hailey” krama dig!
Om inte redan hennes stora blå ögon väcker djupa känslor hos dig, då händer det säkert när hon förväntansfullt sträcker fram sina små armar mot dig. Med all den troskyldighet och tillgivenhet som bara en baby kan utstråla sträcker söta ”Hailey” fram sina armar mot dig, så du kan ta upp henne för att gosa. I sin söta vita och rosa dräkt passar denna bedårande ängel perfekt i din kärleksfulla kram.

Nästan som en riktig baby!
Konstnärinnan Jannie DeLange är berömd för sina ytterst imponerande, verklighetstrogna dockskapelser. De är så oemotståndliga att du genast blir förtjust i hennes dockor, så fort du får syn på en. Nu kan du inte bara hålla denna ängel i famnen och kela med henne. ”Hailey” reagerar till och med när du rör vid henne och sträcker ut armarna mot dig! Tack vare huden av RealTouch®-vinyl, som liknar den naturliga huden, kommer du närapå uppfatta det som att du håller en riktig baby i dina armar. De nätta hudvecken och nyanserna i huden har kärleksfullt färglagts för hand av erfarna konstnärer. Mer verklighetstrogen och naturlig kan en babydocka knappast vara.

Med bedårande, specialgjorda kläder
Lilla ”Hailey” kommer hem till dig i en söt liten klänning med puffärmar, en blöja och ett gulligt hårband. Vem kan motstå detta lilla charmtroll?

Ett exklusivt mästerverk
Lilla ”Hailey” utges exklusivt av The Ashton-Drake Galleries, ett varumärke inom The Bradford Exchange. Du kommer att bli stormförtjust över denna underbara samlardockas verklighetstrogna utstrålning. Tveka inte, förvärva för säkerhets skull redan i dag detta mästerverk inom dock-konsten. Beställ nu ”Haileys Ömma Omfamning”!

Drivs med tre ”AA” batterier, medföljer ej.

Denna docka är ingen leksak för barn. Den är ett förstklassigt samlarobjekt för anspråksfulla samlare. Varje docka är unik och kan avvika lätt från den avbildade dockan.

Du kanske också gillar
 1. Charlie
  Charlie
  1 797,00 kr
 2. Savana
  Savana
  1 497,00 kr
 3. Abby Rose
  Abby Rose
  1 497,00 kr