Gringotts™ Huvudgoblin – Harry Potter samlarobjekt

Gringotts™ Huvudgoblin – Harry Potter samlarobjekt

  • Samlarfigur från trollkarlsvärlden
  • Officiellt licensierad
  • Skulpterad av vinyl och handfärgad
  • Skräddarsydd bank-kostym
  • Rörliga armar, ben och vridbart huvud
  • Inklusive autentiska tillbehör

Höjd: 41,9 cm

1 998,00 kr

Leveranskostnaden: 159,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 666,00 kr 365 DAGARS-återköps-garanti
Produktnummer:
03-02984-003

Möt chefstrollet på den berömda banken Gringotts

För alla Harry Potter-fans är det ett oförglömligt ögonblick när den grånade huvudtrollkarlen från den legendariska Gringotts™-banken för trollkarlar dyker upp på skärmen. The Bradford Exchange ger dig nu en exklusiv och exceptionell samlarfigur av huvudgoblin, så att du kan återskapa magin i denna tidlösa scen när du vill!

 

Autentiskt designad - precis som i filmen

Denna samlarfigur är officiellt licensierad av Warner Bros. Entertainment Inc och är mästerligt handgjord av vinyl för absolut äkthet. De glänsande, infällda ögonen ger liv åt det ilskna ansiktet, medan den fina handkoloreringen framhäver varje magisk detalj. Samlarobjektet är klätt i en noggrant skräddarsydd bankdräkt med väst, byxor och frack, helt i enlighet med filmoriginalet. Andra tillbehör är huvudtrollets glasögon, en fjäderpenna och ett brev från den store professor Dumbledore™. De spetsiga öronen och hårstråna fulländar hans oförglömliga look. Armar och ben är rörliga så att du kan presentera svartalfen stående eller sittande. Huvudet kan vridas åt sidan.

 

Exklusivt hos The Bradford Exchange

Denna samlarfigur utges exklusivt av The Bradford Exchange och finns inte tillgänglig i butik. Det bifogade äkthetsintyget garanterar den höga kvaliteten och autenticiteten hos varje del. Se fram emot ett unikt samlarobjekt för alla sanna Harry Potter-fans och beställ ”Gringotts Huvudgoblin” idag!