Gosiga Sarah

Söt och härligt ljuvlig… man bara måste få krama henne! Gosiga Sarah av Linda Murray.

  • Av RealTouch®-vinyl
  • Verklighetstroget utseende och vikt
  • Med handgjord, stickad klädsel

Storlek: ca 40 cm

1 797,00 kr

Leveranskostnaden: 159,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 599,00 kr Med 365-dagars återköpsgaranti
Produktnummer:
03-02338-001

Den lilla ängeln har en påkostad klädsel på sig
Bedårande lilla ”Sarah” utstrålar såväl glädje som charm emot alla som finns omkring henne, så att man inte kan bli något annat än överförtjust; det gäller i synnerhet hennes mormor! Med mycket kärlek och stor omsorg har mormor stickat en tröja och små tossor till henne. Därför kan lillan alltid känna sig varmt och behagligt inbäddad. I sin gosiga mundering är lilla Sarah fullständigt oemotståndlig, man vill helt enkelt bara njuta av henne. Den mångfaldigt prisbelönta dock-konstnärinnan Linda Murray har, med lilla ”Sarah”, skapat en docka som strålar med stora ögon, och som rätt och slätt bara måste få gosas med. Ett mästerverk vad gäller naturtrogen realism!

Imponerande verklighetstrogen och kärleksfullt klädd
”Sarah” är framställd för hand av ypperlig RealTouch®-vinyl. På så vis ger hennes putslustiga uppnäsa, de spensliga små fingrarna och de nätta fötterna ett ännu mer naturtroget intryck. Hennes fina babyhår är fastsatt för hand och hennes lilla kropp kan ställas valfritt. Sarahs skinande blå ögon kommer aldrig att släppa sitt tag om dig, och när du i din famn känner hur mycket hon väger märker du hennes verklighetstrogna vikt. Den charmerande ängeln är klädd i en ljusblå, specialgjord, stickad ylletröja samt matchande små babytossor. Inunder finns en gul-vit bomullsbody, och ett band med en gul rosett gör håret ännu vackrare. Denna påkostade ekipering fullbordar lilla Sarahs utseende så fulländat, att du kommer att vilja visa upp henne varje gång du har tillfälle att göra det.

Exklusivt från The Ashton-Drake Galleries
”Gosiga Sarah” kommer hem till dig tillsammans med ett äkthetsintyg. Intyget är din garanti för denna unika samlardockas exklusivitet och kvalitet. Denna gladlynta solstråle, som man så gärna vill gosa med, kan endast erhållas exklusivt från The Ashton-Drake Galleries; tveka därför inte, utan beställ ”Gosiga Sarah”; och gör det för säkerhets skull redan i dag!

Denna docka är ingen leksak för barn. Den är ett förstklassigt samlarobjekt för anspråksfulla samlare. Varje docka är unik och kan avvika lätt från den avbildade dockan.

Du kanske också gillar
  1. Savana
    Savana
    1 599,00 kr