Gåtfullt Månsken - golvlampa

Golvlampa med vargmotiv av Al Agnew

  • Exceptionellt konst-statement och fullt funktionell lampa i ett
  • Med den hisnande fenomenala naturkonsten av Al Agnew på alla fyra sidor
  • Lampskärm av förstklassigt tyg
  • Bekväm fotströmbrytare gör det enkelt tända och släcka
  • Med vacker, trätonad sockel
152,4 cm hög / Bredd, sockel och skärm: 25,4 x 25,4 cm
1 797,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 599,00 kr Med 365-dagars-återköps-garanti

Produktnummer:
01-31475-701G

Konstverk och lampa i ett!
Den ädla vargen är inte bara en legendarisk symbol för styrka och intelligens, utan den förvandlas också till en väktare på våra drömstigar. Njut av den stolta vargens imponerande närvaro i ditt hem – med en extraordinär statement-lampa från The Bradford  Exchange! De fantastiska vargmotiven av den berömda vildmarkskonstnären Al Agnew kan ses på varje sida av denna unika golvlampa.

Endast ett fåtal konstnärer lyckas fånga närvaron av ”skogens härskare” lika imponerande som naturmålaren Al Agnew. Och följaktligen pryder motivet  med  en flock vargar, som församlats vid en brusande bergsbäck, även samtliga fyra sidor av den stilfulla lampskärmen. Högt över flocken höjer sig den mystiska vargmånen. Den formsköna, trätonade lampfoten har en fotströmbrytare, som gör det enkelt att koppla på och stänga av lampan.

Exklusivt från The Bradford Exchange
Golvlampan utges exklusivt av The Bradford Exchange och är inte tillgänglig i handeln. Upplagan är begränsad till 295 framställningsdagar. Försköna ditt hem – inte bara med ett imponerande konst-statement – utan också med en toppmodern golvlampa som sprider stämningsfylld belysning på kvällen. Beställ ditt exemplar av ”Gåtfullt Månsken” helst redan idag!

Glödlampor av typ E27/27.0 mm behövs. Ingår inte i leveransen.