Gabrielle, Skira Små Rosor

Konstdocka av konstnärinnan Linda Murray

  • Handgjord av mjuk RealTouch®-vinyl
  • Specialgjord sparkdräkt UTAN EXTRA KOSTNAD korg med litet täcke
  • Exklusiv signatur-konstdocka-utgåva av den prisbelönta konstnärinnan Linda Murray
Dockans längd 45,7 cm. Korgens storlek 50,8 cm
2 499,00 kr

Leveranskostnaden: 159,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 833,00 kr Med 365-dagars återköpsgaranti
Produktnummer:
03-02441-001

Insvept i utsökta pastellfärger, ett litet täcke med ljuvliga blomstermotiv och en vit videkorg, så ligger hon där. Lilla ”Gabrielle” ser underskön ut, likt en en solbelyst ros som plockats i trädgården på en romantisk fransk herrgård. Skapad har denna lilla älskling blivit
av den prisbelönta konstnärinnan Linda Murray. Genom sin förmåga att åstadkomma utomordentligt verklighetstrogna babydockor har, inte bara ett mästerverk, utan också vår nyaste signatur-konstdocka-utgåva uppstått. ”Gabrielle” är så rikligt försedd både med kärleksfulla detaljer och så många exklusiva accessoarer, att endast 5 000 exemplar ges ut över hela världen!

Denna dockdröm är perfekt utformad in i minsta detalj, handgjord av vår lena RealTouch®-vinyl och konstfärdigt målad för hand. Det förfi nat modellerade ansiktet, det handapplicerade håret, de stora blå ögonen och de nätta hudvecken på de knubbiga armarna och benen – allt på ”Gabrielle” är otroligt realistiskt. Sparkdräkten och det lilla täcket hos ”Gabrielle” är överallt prydda med blommande rosor. Huvudet är dekorerat med ett vitt spetshårband, med rosett och en förtjusande ros. Den vita korgen följer UTAN EXTRA KOSTNAD med hem till dig.

Denna exceptionella babydocka utges exklusivt av The Ashton-Drake Galleries och är inte tillgänglig i handeln. Låt dig förtrollas av hennes charm, och beställ för säkerhets skull ”Gabrielle, Skira Små Rosor” redan idag!

Du kanske också gillar