Fri Ande - fleecejacka

Fleecejackan för äkta äventyrar

 • Med dramatiskt, grafiskt tryck av ett varghuvud på natten – skapat av den välkände konstnären Al Agnew 
 • Det vänstra bröstet på jackan pryds av ett effektfullt, broderat vargansikte
 • Tillverkad av högkvalitativ borstad fleece som är mjukt och varmt (100% polyester)Finns i storlekarna M-XXL
1 198,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 2 delbetalningar á 599,00 kr 30-dagars-återköps-garanti
Produktnummer:
01-26900-001

Vad kan vara bättre än att få tillbringa en dag och en natt mitt i den ännu otämjda naturen? På den klara natthimlen sträcker sig den stjärnspäckade skyn över himlavalvet och från skogens djup glimmar ett gult lysande ögonpar. Här har frihetens ande utvecklats och förenat sig med den stolta vargen. För alla naturvänner och äkta äventyrare presenterar The Bradford Exchange nu en unik fritidsjacka, för att hylla den fria vargen!

Med stolt vargmotiv av konstnären Al Agnew

Fritidsjackan i medeltung kvalitet är gjord för hand av grå-svart fleece (100% polyester) och övertygar med sin behagligt mjuka och varma tygkvalitet. Det imponerande 360-graders-trycket av en nattlig skog under den fria stjärnhimlen pryder denna unika jacka. Från baksidan blickar ett majestätiskt vargporträtt av naturkonstnären Al Agnew mot dig. Ett diskret, broderat varghuvud på vänstra bröstsidan fulländar designen. Dragkedjan, de elastiska små resårerna och de två sidfickorna säkerställer ett sportigt utseende.

Exklusivt från The Bradford

Exchange Denna sportiga fritidsjacka utges exklusivt av The Bradford Exchange och är inte tillgänglig i handeln. Visa din samhörighet med naturen och passion för sann vargromantik och beställ ditt exemplar av ”Fri Ande”; gör det helst redan idag!

Du kanske också gillar
 1. Vargflocken
  Vargflocken
  1 198,00 kr
 2. Nattens Väktare
  Nattens Väktare
  1 298,00 kr