Untamed American Spirit

Ford Mustang Läderarmband

  • Cylinderns baksida är dekorerad med en galopperande Mustang och en sportkupé samt är försedd med gravyren ”Untamed American Spirit”
  • Ditt armband kommer att levereras hem till dig i en smakfull sammetspåse, med presentförpackning och äkthetsintyg
  • Äkta läder och massivt ädelstål

 

omkrets 21,6 cm
1 198,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 2 delbetalningar á 599,00 kr Med 120-dagars återköpsgaranti

Produktnummer:
01-23272-001

Våren 1964 lanserade Ford ett fordon som omedelbart blev en klassiker – Ford Mustang. Oavsett om du själv körde en av dessa legendariska bilar eller bara beundrade dem på avstånd; en sak är uppenbar – denna ikon inom fordonshistorien har förändrat hela generationers livsstil. Nu kan du visa ditt passionerade intresse för Mustang med armbandet ”Untamed American Spirit”, som är exklusivt tillgängligt endast från Bradford Exchange.

Innovativ väg-design
Detta stilfulla armband, licenserat av Ford Corporation, är tillverkat av fackmän som använt förstklassiga material. Äkta, konstfullt flätat läder kompletteras av robust, massivt ädelstål dekorerat med ett joniserat svart-grått mönster som den berömda Mustangen galopperar fram över. Baksidan är konstfullt utformad med det officiella logotype-mottot. Den rostfria stålcylindern flankeras av två originella konstpärlor som ser ut som bildäck. Med 21,6 cm i omkrets, passar detta armbandet nästan alla handleder och ett magnetiskt spänne av rostfritt ädelstål gör det bekvämt att ta på och av sig.

Exklusivt läderarmband
Läderarmbandet ”Untamed American Spirit” är ett exklusivt sätt att fira och visa upp denna ikon inom bilhistorien. En storslagen gåva till varje Mustang-fan. Armbandet levereras till ditt hem i en elegant sammetspåse, med en presentask och motsvarande äkthetsintyg. Detta smycke kan bara erhållas från Bradford Exchange, av utvalda kunder – tveka därför inte utan beställ nu läderarmbandet Untamed American Spirit!