Ford Ranger Raptor

Herrkronograf

 

  • Ädel roséguldplätering
  • Med stoppurs-funktion
  • Silikon-armband i distinkt Ford-blått
  • Individuellt utgivningsnummer
  • Officiellt licensierad

 

Diameter, boett: 4,5 cm 

Höjd, boett: 1 cm 

Rem för handledsomkrets: 15–22 cm 

Vattentålig till 3 ATM

 

2 499,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 833,00 kr 120-dagars återköpsgaranti

Produktnummer:
503-EAS04.01

Mäktiga Ford Ranger Raptor avskyr asfalt och kommer bara upp i högsta varv på riktigt, när den kör med hela 3,1 tons totalvikt mitt i vildmarken. Det är därför den är ett av de mest populära fordonen i den australiensiska obygden. The Bradford Exchange åstadkommer nu ett unikt monument över detta 4x4-monster i form av ett lika sportigt som kraftfullt armbandsur!

  

Sportigt utseende – rejäl i vardagen

  

Klockans design har överfört Raptors råa kraft till ett sportigt, dynamiskt utseende. Kronan är pläterad med trendigt roséguld. Temat roséguld fortsätter på urtavlan, som stolt visar upp Ford-emblemet och Ranger-logotypen. Det ultramoderna kvartsurverket driver de tre kronografiska miniurtavlorna som mäter minuter, timmar och sekunder. På baksidan av boetten hedras de bästsäljande Raptor-modellerna – Wildtrak X-Ranger FX4, Ranger XLS Sports och Ranger XLT – i förfinad gravyr. Ditt personliga utgivningsnummer är också graverat, vilket gör ditt exemplar till ett kostbart, unikt föremål!

 

Kronografen utges exklusivt av The Bradford Exchange och finns inte i butiker. Ha ett riktigt kraftpaket på din handled och beställ armbandsuret ”Ford Ranger Raptor”, helst redan idag!