Ford Mustang Fastback GT 390

Herr-armbandsur

  • Officiellt licensierat
  • Gjort för hand

  • Boett och armband är guld jonpläterade
  • Urtavla i berömda ”Highland Green”
  • Kvartsurverk av högsta kvalitet
  • Globalt begränsat till endast 9 999 exemplar och individuellt numrerat
Boett, diameter: 44 mm
2 499,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 833,00 kr Vår 120-dagars-återköps-garanti

Produktnummer:
578-FAN49.01

Få bilar har genererat mer spänning än Ford Mustang, som lanserades 1968. Förfadern till de så kallade ”pony cars” etablerade sig som en av sextiotalets kultbilar; detta även tack vare dess frekventa medverkan i en rad kända Hollywood-filmer. I cabriolet-, sedan- och fastbackutförande med en 6,4-liters V8-motor; var det en av Fords största försäljningsframgångar. Ford Mustang var i realiteten den mest framgångsrika premiären i fordonshistorien. Under de första arton månaderna såldes mer än en miljon bilar.

Armbandsuret ”Ford Mustang Fastback GT 390” – en exklusiv hyllning till Ford Mustang och Fastback GT 390, endast tillgängligt hos Bradford Exchange!
Armbandsuret är officiellt licensierat och begränsat till endast 9 999 exemplar för hela världsmarknaden. Vi kunde ha valt vilket slags guld som helst, för att fira Ford Mustang Fastback GT 390:s inträde i historieböckerna. Men vår designer valde guld-jonplätering på ädelstålboett och armband, något som har oslagbart skimmer och glans. Urtavlan är i den berömda färgen “Highland Green”, som förvånade folk redan 1968. Fortfarande har den samma effekt, 50 år senare. Det är den perfekta basen för att presentera en likaså berömd logotyp – Ford Mustang Pony, som stolt ”galopperar” vid positionen för klockan 12. Armbandsuret har ett kvartsurverk av hög kvalitet, som är utrustat med en stoppursfunktion för sekunder, minuter och timmar, samt en praktisk datumvisning. Ford Mustang-logotypen och klockans individuella utgivningsnummer är mästerligt graverade på baksidan av boetten.

Denna exklusiva special-utgåva för in Ford Mustang-kraft i ditt liv! Klockans design är officiellt licensierad av Ford Motor Corporation. Du kommer att få ditt exemplar i en ädel presentask, som passar förnämligt att ge bort. Beställ nu skyndsamt ditt eget armbandsur ”Ford Mustang Fastback GT 390”

Ford Motor Company trademarks and trade dress used under license to The Bradford Group.

Du kanske också gillar