Ford Mustang Drömmar – Skulptur med magnet-teknik

Skulptur med magnet-teknik och belysning

  • Officiellt licensierat av Ford Motor Company
  • Montage av fem Ford Mustang-modeller genom tiderna
  • Med innovativ magnetisk teknologi
  • Logotypen SVÄVAR och ROTERAR med hjälp av elektromagneter
  • Integrerad LED-belysning

Originalstorlek: 17,8 x 17,5 cm (B x H)
Ford Mustang-emblem: 10,2 cm

1 398,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 2 delbetalningar á 699,00 kr 365 DAGARS-återköps-garanti
Produktnummer:
01-30410-701G

Fira en amerikansk klassiker !

Efter den spännande debuten 1964, har den legendariska Ford Mustang vunnit många utmärkelser, hyllats på många ”Best of”-bil-listor. Ford Mustangs logotyp har blivit en ikon i sig själv. Inspirerad av denna ikoniska logotyp och den rikliga Ford Mustang-historien bakom den, erbjuder The Bradford Exchange dig nu denna unika samlarskulptur med innovativ magnetisk teknologi!    

Unikt samlarobjekt för alla Mustang-fans
Den ikoniska logotypen återges i mitten av skulpturen. Den galopperande Mustangen imponerar med en glänsande metallisk finish, medan den berömda röda, vita och blå tri-baren, som hyllar Ford Mustangs amerikanska arv, avbildats bakom ponny-siluetten. Tack vare nyskapande magnetisk teknik, som använder dolda elektromagneter, kan Ford Mustang-logotypen sväva i den C-formade sockeln och i luften rotera runt sin egen axel. Själva sockeln dekoreras av ett färgsprakande montage av ikoniska Ford Mustang.

Modeller genom åren – framhävda av den amerikanska flaggan: En årsmodell 1968 GT Fastback, en 1967 GT Fastback, en ‚69 BOSS 302, en 2003 Mach 1 och en 2012 BOSS 302. LED-lamporna, som är integrerade i sockeln, ger den perfekta finishen, med ljus som skapar en stämningsfull atmosfär.

Exklusivt hos The Bradford Exchange
Officiellt licensierat av Ford Motor Company, är detta samlarobjekt exklusivt från The Bradford Exchange, varför det inte är tillgängligt i handeln. Det bifogade äkthetsintyget garanterar den höga kvaliteten och autenticiteten för varje exemplar.  Se fram emot en omisskännlig present till varje bilfantast och beställ din samlarskulptur ”Ford Mustang Drömmar” idag – men det är bara möjligt så länge lagret räcker!