Ford Muscle Väggur

Väggklocka i stil med ett Ford Muscle Motorblock

  • Detaljrikt och autentiskt skulpterat av förstklassig konstharts
  • Officiellt licensierad av Ford Motor Company
  • Handmålat i original Ford-blått
  • Med rörelse, ljus och motor-ljud
  • Autentisk motorljud hörs varje hel timme
  • Pendel i form av en vevstake
  • Globalt begränsad upplaga

Drivs med 1 ”AA” och 3 ”AAA” batterier (medföljer ej).
Ljudet kan även stängas av.

Höjd 44 cm
2 499,00 kr

Leveranskostnaden: 169,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 833,00 kr Med 365-dagars återköpsgaranti
Produktnummer:
403-FOR03.01

Att sitta bakom ratten på en Mustang, en GT eller en annan muskelbil är en mycket speciell upplevelse. Oavsett om det är i stadstrafik eller på landsvägen; med sina strömlinjeformade karosser och kraftfulla motorer väcker dessa V8-underverk alltid uppmärksamhet. Den tekniska finessen, precisionen och kraften hos FORD Muscle Cars, något som gör att de ligger före sina konkurrenter, framträder nu i en sensationell väggklocka som är utformad speciellt för alla sanna FORD-fans. Detta mästerverk är dock endast tillgängligt från Bradford Exchange och bara under en begränsad tid.

Efter en utvecklingstid på mer än ett år, slår FORD MUSCLE vägguret nu i takt och kittlar nerverna med besked. Ett mästerverk inom skulpturkonsten som uppfyller de mest anspråksfulla krav och autentiskt återspeglar utseendet hos en V8-motor in i minsta detalj. Det är gjort av förstklassig konstharts och – inte kunde det vara något annat – lackerat i original Ford-blått. Glänsande krom-accenter, förgasaren, urtavlan i stil med en hastighetsmätare i en Ford 1970 eller pendeln i form av en vevstake fulländar den unika designen. En vevaxel med remskiva och fläktrem får inte heller saknas. Detta kult-föremål är dekorerat med en målning som visar olika väg-ikoner: en 1970 Falcon XY GT, en ‘78 Falcon Cobra och en 2016 Mustang GT.

När den nya timmen infaller, inleds den stora underhållningen. Förgasar-spjällen öppnas, motorljud hörs och motorhöljet lyser rött, för att symbolisera kraften hos en V8 vid högsta hastighet. Den påkostade och tidskrävande framställningen av FORD MUSCLE vägguret, samt den globala begränsningen, gör en omedelbar beställning absolut nödvändig. Redan efter en kort tid kan detta originella och av Ford offi ciellt licensierade väggur vara slutsålt. Beställ din egen FORD MUSCLE väggklocka nu och upplev kraften och utstrålningen hos en muskelbil varje timme varje dag!