Ford F-serien vägur

Ett unikt väggur som hyllar Fords tidlösa F-serie

  • Sockel i stil med bakdelen på en F-100
  • Utsmyckad med de legendariska modellerna i Fords F-serie
  • Tillförlitligt kvartsurverk
  • Med ljud-, ljus- och rörelseeffekter
  • Strikt limiterad till endast 6.500 exemplar


Höjd 58,4 cm (inkl. pendel) / Djup 18 cm
2 499,00 kr

Leveranskostnaden: 159,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 833,00 kr 365-dagars Återköpsgaranti
Produktnummer:
01-16457-001

I USA är pickupen en legendarisk bilmodell och även i Europa tar allt fler biltillverkare fram modeller med lastflak och lantlig feeling. Inget går upp mot att sitta bakom ratten på en Ford F-150 Pickup – stor, kraftfull och robust, jag bilarnas arbetshäst! F-serien från Ford har existerat sedan 1948 och har i över 30 år, numera i trettonde generationen, varit den mest sålda biltypen i USA. Njut nu av den legendariska F-serien i ett oöverträffat väggur som tillägnas en bilklassiker!

EN HYLLNING TILL DEN MEST POPULÄRA FORD-MODELLEN GENOM TIDERNA – FORD F-SERIEN

Vägguret har handtillverkats av konstharts och sockeln har utformats som bakdelen på en F-100. På det högglansiga uret med silverpläterade detaljer syns en ”baklucka” med en framställning i färg av en 1948 F-1, en 1955 F-10 och en 209 F-150. Urtavlan är designad som en hastighetsmätare och drivs av ett exakt kvartsurverk. Urets pendel är av metall och är försett med den berömda ”Built touch” logon ur den populära F-serien. Vikterna är utformade som kolvar och skapar ett robust och kraftfullt utseende. .

MED LJUS-, RÖRELSE- OCH LJUDEFFEKTAR

Varje timme öppnar sig ”garaget” längst upp på uret en riktig modell av en Ford F-150 visar sig, samtidigt som ljudet av en accelererande motor hörs. Ljuseffekter gör detta skådespel till ett riktigt glansnummer!

EXKLUSIVT FRÅN THE BRADFORD EXCHANGE

Vägguret kommer ut exklusivt från The Bradford Exchange och finns inte ute i handeln. Ett äkthetsintyg bestyrker den höga kvaliteten och äktheten. Upplagan är begränsad till endast 6.500 exemplar. Upplev äkta amerikansk pickup känsla och beställ ditt väggur ”Ford F-serien” helst redan idag!