Ford Falcon Golden Generation

Exklusivt armbandsur från The Bradford Exchange

• Reproduktion av den ursprungliga Ford-Falcon-logotypen
• Med tre små urtavlor för sekunder, minuter och timmar
• Begränsad till endast 1 960 exemplar
• Den berömda reklamslogan ”Trim. Taut. Terrific.” som sidograveringr
• Tillverkad av robust ädelstål

Titta på fallet: 4,1 cm / Armband för handleden: 16 – 23 cm
2 499,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 833,00 kr Med 120-dagars återköpsgaranti
Produktnummer:
503-FAN21.01

Från 1960 till 1979 satte Ford Falcon sin prägel på en hel generation av unga män. Utformad som en kompakt mellanklassbil för familjer gav den sin förare distinkta linjer, sportig stil, en jag-skaklara-av-det-attityd och tillräckligt med hastighet, alltid när det behövdes. Ännu idag, mer än 50 år efter sin introduktion, står Ford Falcon för den ultimativa kör-upplevelsen. Fira gemensamt med Bradford Exchange en legend inom bilindustrin, förevigad i en tidlöst vacker klocka!

Klassiskt-elegant varje minut
Kronografen, gjord av rostfritt stål, är utformad i en charmfull retrostil, precis som sin förebild, Ford Falcon. Den guldfärgat skimrande original Ford-Falcon-logotypen framträder distinkt mot den svarta bakgrunden på urtavlan. De tre små urtavlorna fungerar som display för sekunder, minuter och timmar, vilket garanterar en ännu mer exakt tidtagning. På sidan fi nns den berömda reklamslogan ”Trim. Taut. Terrifi c” (”Prydlig. Vältrimmad. Storslagen.”). På baksidan finns också den klassiska Falcon-logotypen att beskåda, inramad av tio Ford Falcon modell-beteckningar (XK till XC).

Exklusivt från The Bradford Exchange
Denna klassiskt-eleganta herr-kronograf utges exklusivt av The Bradford Exchange och är inte tillgänglig i handeln. Du erhåller ditt armbandsur i en nobel presentationsask med en guldpläterad Falcon-logotyp och ett äkthetsintyg. Observera att upplagan av detta extraordinära armbandsur är globalt begränsad till endast 1 960 exemplar för hela världen. Förvissa dig om att få ett exemplar till din personliga klocksamling eller skänk en unik present till en bil-fantast som gillar klassiska bilmodeller. Beställ den eleganta herr-kronografen ”Ford Falcon – Golden Generation” redan idag, för säkerhets skull!