FORD Armbandsur

Officiellt licensierat och endast tillgängligt från Bradford Exchange

• Med högklassigt kvartsurverk
• Stoppurs-funktion
• Ford-logo på urtavlan
• Gjord av ypperligt ädelstål
• Vridbar ring
• Baksidan graverad med Ford-logotypen och -slogan
• Sidogravering med ”Ford Est. 1903”

Diameter 4 cm
2 499,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 833,00 kr Med 120-dagars återköpsgaranti
Produktnummer:
503-FAN72.01

Sedan generationer står namnet FORD för passion, innovation och banbrytande design. Om en FORD också för dig är den enda riktiga bilen, visa då ditt passionerade intresse med exklusiva ”FORD Armbandsur”, som endast är tillgängligt från Bradford Exchange.

Officiellt licensierad av FORD, utstrålar den här unika klockan den robusta och nytänkande design som FORD är känt för över hela världen. Den är gjord av förstklassigt rostfritt stål; elegant matt för en stilren finish. Klassiskt och stilfullt, utstrålar armbandsuret just den känsla du helt enkelt förnimmer när du sitter bakom ratten på en Ford.
Urtavlan glänser i en magisk-metall blå färg som perfekt framhäver FORD-logotypen, medan de tre kronograferna med stoppurs-funktion säkerställer noggrann tidmätning. Graveringen på sidan av boetten ”Ford Est. 1903” syftar på året då Ford Motor Company formellt bildades, och när du vänder på klockan kommer en av de mest kända reklam-fraserna fram till beskådande: ”Have you driven a Ford lately?” Under många år trollade denna passande slogan fram ett litet ljus i ögonen på varje passionerad Ford-förare.

”FORD Armbandsur” levereras hem till dig med ett äkthetsintyg, vilket garanterar tillverknings-kvaliteten, och är försett med den officiella FORD-logotypen. Den representativa presentationsasken är också dekorerad med Ford-logotypen, vilken i generationer borgat för kvalitet och innovation. Detta exklusiva armbandsur kommer du i framtiden att själv stolt ha på dig eller så kan du överräcka det till en passionerad Ford-fan, som en kostbar present!

Du kanske också gillar
  1. Vasa 1628
    Vasa 1628
    1 998,00 kr
  2. Dambusters
    Dambusters
    1 998,00 kr