För Alltid Min Dotter - guld

Armband med två diamanter

  • Med två diamanter 
  • Pläterat med guld 
  • Med känslofulla graveringar på insidan 
  • Bearbetat för hand 
  • Inklusive presentförpackningPassar en handledsomfång upp till 18 cm.
1 198,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 2 delbetalningar á 599,00 kr 120-­dagars återköpsgaranti!

Produktnummer:
01-37175-001

Fira ett band av kärlek

Den ena dagen är vackrare än den andra, när du tillbringar den med din dotter. Varje ögonblick är speciellt och blir ett underbart minne, som ni båda kommer att dela för evigt. Och du vet, att era två hjärtan alltid kommer att vara förenade, oavsett vart din dotters levnadsväg än kommer att leda.


Filigran design med äkta diamanter

Visa din kärlek till din dotter med ”För Alltid Min Dotter”-armbandet, ett utsökt smyckeföremål från The Bradford Exchange. Tillverkat av en mästares händer och designat i en modern, öppen design, visar armbandet upp två finkänsligt utformade hjärtan, båda försedda med en äkta diamant. Det hjärtformade smycket är ädelt pläterat med guld och har en själfull gravering på engelska, på insidan, med innebörden: ”Vart livet än för dig, kommer du alltid att vara min dotter”. Du kommer att erhålla ditt smycke i en nobel presentförpackning, inklusive en sammets-smyckepåse.


Exklusivt från The Bradford Exchange

Armbandet utges exklusivt av The Bradford Exchange och är inte tillgängligt i butiker. Ett äkthetsintyg garanterar dig hög kvalitet och autenticitet. Beställ armbandet ”För Alltid Min Dotter” helst redan idag!

Du kanske också gillar