Familjeband - vargbordsklocka

Konstfull tidvisare och fascinerande dekoration

  • Inspirerad av naturmålaren Al Agnew 
  • Helt skulpterad vargscen 
  • Konstmotiv på urtavlan 
  • Strikt begränsad upplaga

Drivs med 1 ”AAA”-batteri (medföljer inte)

Originalstorlek: 20,3 x 17,1 cm (B x H)
998,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 2 delbetalningar á 499,00 kr 365-dagars-återköps-garanti
Produktnummer:
01-30144-001

Vargen är känd för sina starka familjeband, eftersom den som flockdjur lever hela sitt liv i grupper med nära sammanhållning och den överöser sina avkommor med samma omsorg och tillgivenhet som vi människor. Den stolta vargen är därtill en symbol för familjekärlek och lojalitet i kulturer runt om i världen. Njut av den kärleksfulla sidan av vargen – inspirerad av den berömda vildmarkskonstnären Al Agnews verk – i ett unikt bordsur och underbart dekorativt föremål!

Mästerverk inom hantverkskonsten

Den skulpterade delen i denna bordsklocka visar ett kärleksfullt vargpar med sina två valpar, vilande på en klippavsats utanför deras lya. Scenen är konstfullt modellerad, handgjord av konstharts och därefter handmålad i naturtrogna färger. Klockan i mitten, infattad i en träflammig ram, återger på sin urtavla Al-Agnew-motivet av en idyllisk soluppgång i skogen, i fullfärg. Ett kvartsurverk garanterar exakt tidmätning.

Exklusivt från The Bradford Exchange

Bordsklockan utges exklusivt av The Bradford Exchange och är inte tillgänglig i handeln. Upplagan av detta unika mästerverk inom hantverkskonsten är begränsad till 295 produktionsdagar. Så tveka inte, utan beställ den skulpterade varg-bordsklockan ”Familjeband” redan idag!

Du kanske också gillar