Fader Vår Kors

Håll korset mot ljuset och se Guds Ord! Ett storslaget smycke med gnistrande Swarovski®-kristaller

  • Unik optisk effekt
  • Ädelstål med guldplätering
  • I en stilfull present-ask
  • Med äkthetsintyg
  • Exklusivt från The Bradford Exchange
Hängsmyckets originalstorlek: 4,3 cm hög Kedjans längd: 60 cm
699,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Med 120-dagars återköpsgaranti
Produktnummer:
526-LGP01.01

”Fader vår” är den äldsta bönen i kristenheten. Den förenar alla kristna i tron, och är ett direkt tilltal till Herren. Med smycket ”Fader Vår Kors” kan du nu och för evigt bära denna bekännelse vid ditt hjärta. Håll korset mot ljuset, så kan du läsa den officiella versionen av ”Fader vår” (på engelska) i den skimrande kristallen i mitten av korset!

Titta på hur magnifikt de nio slipade Swarovski®-kristallerna gnistrar! Och se så noggrant och förfinat korset är gjort i latinsk kors-stil, allt utfört med kärleksfullt guldsmeds-arbete gjort för hand. Så uppstod ett hängsmycke som en värdefull trosbekännelse. ”Fader Vår Kors” är av ädelstål med guldplätering och levereras inklusive ett halsband och en utsökt smyckes-ask till ditt hem.

Detta unika smycke utges exklusivt av The Bradford Exchange och är inte tillgängligt i handeln. Ett äkthetsintyg styrker din klenods autenticitet. Beställ för säkerhets skull redan idag ”Fader Vår Kors” och bär för alltid kristenhetens förenande bön nära ditt hjärta!

Du kanske också gillar
  1. Elle & Elmar
    Elle & Elmar
    1 797,00 kr