F-5E Tiger II - Armbandsur

Armbandsur - en hyllning till F-5E Tiger II

  • HÄNDELSER: 1976, alltså för 45 år sedan, anskaffades de första F-5E Tiger II
  • BEGRÄNSNING: F-5E Tiger II-armbandsuret är begränsat för hela världen
  • PRODUKTSPECIFIKATION: Armbandsuret har en solid boett och armband i ädelstål, samt en ädel urtavla i Cockpit-stil. Kvartsurverket med stoppurs-funktioner och datumvisning garanterar tidsnoggrannhet.
  • NUMRERING: Varje armbandsur är individuellt numrerat på baksidan
  • Klockan levereras i en elegant presentask
Diameter klockhus utan krona: ca 4,6 cm / Längd armband: ca 21 cm (justerbar)
1 998,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 666,00 kr 120-dagars återköpsgaranti
Produktnummer:
578-FAN62.01

F-5E Tiger II är ett taktiskt jaktflygplan utvecklat av Northrop, och som har använts av armén i Schweiz, men också av den världsberömda schweiziska konstflygningsdivisionen under flera år. Tigern, som införskaffades av Schweiz parlament 1976, har flugit uppdrag för landet sedan 1978 och dess omisskännliga siluett har blivit en självklar del av himmeln i Schweiz.

Dynamisk som förebilden
Med sin djärva design, moderna utseende, urtavla i dynamisk cockpit-stil och mycket pålitliga kvartsurverk med stoppurs-funktion är ”F-5E Tiger II” ett armbandsur som förverkligar flygentusiasters drömmar. Och det är en distinkt hyllning till ett jaktflygplan som har fascinerat och väckt känslor i mer än 40 år. Om du är intresserad av detta speciella armbandsur, är en snabb beställning absolut nödvändig, eftersom det är begränsat för hela världsmarknaden och endast tillgängligt från The Bradford Exchange!

Du kanske också gillar