Eva

Känn hur hon ”andas”, när hon ligger i dina armar

  • Lika tung som en äkta baby 
  • Bedårande, beröringsaktiverad babydocka av Sherry Rawn
  • Av lent RealTouch®-vinyl – otroligt realistiskt
Original-längd ca 43,2 cm. Drivs med 2 ”AA”-batterier (medföljer ej)
1 797,00 kr

Leveranskostnaden: 159,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 599,00 kr Med 365-dagars återköpsgaranti
Produktnummer:
03-02523-001

F ridfullt ligger lilla ”Eva” framför dig. Med sina stora, blå-grå ögon tittar hon på dig och ett rart leende leker på hennes läppar. Lilla Eva är en sinnebild av fullkomlig lycka och skönhet, något som du inte kan motstå. Varligt smeker du den lilla ängelns
kinder och bröst och då känner du genast ”Evas” lugna andetag.

Den berömda konstnärinnan Sherry Rawn har skapat denna inspirerande babydocka exklusivt för The Ashton-Drake Galleries. Söta ”Eva” är gjord för hand av det unika materialet RealTouch®-vinyl. Detta material är enastående väl lämpat för att naturtroget efterlikna mjuk babyhud. Från hennes gulliga uppnäsa, vidare till de rosiga kunderna, och därtill de fi na vecken på hennes små fi ngrar och fötter – allt på ”Eva” är realistiskt gestaltat och nogsamt målat in i minsta detalj. Vagga den undersköna ängeln i din famn och känn hennes naturtrogna vikt. Den lilla raringen kan ställas i många olika poser. Ett lätt tryck på ”Evas” bröst räcker, så kan du känna den förtjusande sötnosens andetag.

Lilla ”Eva” kommer färdigt påklädd hem till dig. Hon har på sig en rosafärgad body med volanger på armarna och midjan, samt ett broderat hjärta på bröstet. Ett vitt pannband med rosa små rosetter kompletterar den bedårande klädseln.

Denna unika samlardocka ges ut exklusivt av The Ashton-Drake Galleries och den kan inte erhållas i handeln. Det medföljande äkthetsintyget är din garanti för denna konstdockas höga kvalitet och autenticitet. Med ”Eva” får du uppleva en intagande ängel, vars andning du faktiskt kan känna. Sherry Rawns dockor är otroligt populära. Tveka därför inte, utan beställ lilla ”Eva” redan i dag, för säkerhets skull!

Denna docka är ingen leksak, utan ett högklassigt samlarobjekt för kvalitetsmedvetna samlare. Varje docka är unik och kan i någon mån skilja sig från den avbildade