Ett Magiskt Ögonblick

Upplyst bordsskulptur - inspirerad av den storslagna naturkonsten av Persis Clayton Weirs

  • Två helt handmodellerade kronhjortsbockar i vinterlandskap 
  • Sockel med konstmotiv av Persis Clayton Weirs 
  • Spelar ett potpurri med åtta populära högtidsklassiker, bland andra ”Jingle Bells” (”Bjällerklang”) och ”Deck the Halls” 
  • Inklusive stämningsfylld belysning 
  • Detaljrikt målad för hand

Drivs med 3 ”AA”-batterier (medföljer inte)

Originalstorlek: 25,4 cm hög
1 298,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 2 delbetalningar á 649,00 kr Med 365-dagars återköpsgaranti
Produktnummer:
01-28717-001

Inspirerad av målarinnan Persis Clayton Weirs unika naturkonst
Kall och klar svävar morgonluften ovanför den snötäckta vinterskogen. Med undantag för det dämpade plaskandet från den rinnande bäcken och något enstaka knakande inuti skogens djup hörs inget. Nästintill ljudlöst framträder en skara kronhjortar, vilka leds av två magnifika hjortar, vars andetag lämnar små moln i luften efter sig. Djuren har kommit för att släcka sin törst vid den närbelägna källan. Plötsligt bryter en stråle av den värmande morgonsolen fram genom trädtopparnas små isdroppar, något som skänker landskapet ett magiskt skimmer!

Mästerlig bordskulptur med ljus och musik

De två naturtroget handskulpterade hjortbockarna är höjdpunkten i denna imponerande bordskulptur. Bakom bockarna höjer sig tre träd. Marken är täckt av en trädstam, några vintergröna grenar samt färgglada bär och tallkottar. Allt är vinterlikt designat och naturtroget målat för hand. Ett omgivande motiv av vildmarkskonstnären Persis Clayton Weirs pryder sockelbasen och har utgjort inspiration för den skulpterade designen. Med en knapptryckning strålar trädens grenar i glittrande ljus och ett medley av åtta populära högtidsmelodier klingar.

Exklusivt från The Bradford Exchange

Bordskulpturen utges exklusivt av The Bradford Exchange och är inte tillgänglig i handeln. Se med glädje fram emot en sagolik prydnad för ditt hem och njut av naturens underverk, fångat i ett magiskt ögonblick. Tveka inte, utan beställ ditt exemplar av ”Ett Magiskt Ögonblick” helst redan idag!

Du kanske också gillar