En katt – en vän för livet

Ädelt guldpläterat halssmycke med Swarovski®-kristaller och ett motiv av Jürgen Scholz

Smyckets höjd ca 3,2 cm. Inklusive en 45 cm lång halskedja.
1 198,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 2 delbetalningar á 599,00 kr Med 120-dagars återköpsgaranti

Produktnummer:
01-10575-001

Tillgiven, kelig och alltid vid din sida, din älskade katt är en trogen följeslagare. Du behöver bara kasta en blick på kattens förtjusande ansikte, så svämmar ditt hjärta över av kärlek. Med detta förtrollande smycke för kattvänner bär du din trogna följeslagare nära ditt hjärta, nu och för alltid!

Hängsmycket och halsbandet är gjorda för hand av sterling-silver och överdragna med en ståtlig guldplätering. Det söta kattporträttet i mitten av hängsmycket fångar perfekt den nyfiket vänliga personligheten hos en katt. Detta tack vare det stora konstnärskapet som är Jürgen Scholz signum. En pavé av gnistrande Swarovski®-kristaller omger porträttet. På baksidan av hängsmycket, finns orden ”A Cat is a friend fur-ever. I love my cat” (”En katt är en vän för alltid. Jag älskar min katt”.) ingraverade.

Detta kostbara hängsmycke utges exklusivt av The Bradford Exchange och är inte tillgängligt i handeln. Det medföljande äkthetsintyget är din garanti för detta ädla smyckes förnämliga kvalitet och äkthet. Du erhåller ditt hängsmycke i en smyckespåse av sammet, inklusive en elegant presentförpackning. Ge dig själv eller en älskad medmänniska ett verkligt speciellt katt-hängsmycke. Beställ redan idag, för säkerhets skull!

Du kanske också gillar