Emmys Första Födelsedag

Så liten att hon passar i din handflata!

• Mjukt RealTouch®-vinyl
• Målad för hand
• Exklusiva kläder
• Napp UTAN EXTRA KOSTNAD

25,4 cm
1 198,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 2 delbetalningar á 599,00 kr Med 365-dagars återköpsgaranti

Produktnummer:
03-00785-002

Det var inte så länge sedan som The Ashton-Drake Galleries, för dig, presenterade ”Lilla Underverket Emmy”. Ett bedårande dockunderverk, utformat av konstnärinnan Linda Webb. Nu är det ”Emmys Första Födelsedag” och fortfarande är denna lilla docka en fröjd för ögat. Naturligtvis är ”Emmy” återigen en exklusiv Linda Webb-skapelse. Nu är ”Emmy” inte längre ett nyfött spädbarn. Nu sitter hon redan på din handflata, med vaken blick, och strålar mot dig med sina stora blå ögon.

Så liten och ändå
 så realistisk
Dockan ”Emmys Första Födelsedag” har varje fin detalj som hos 
ett riktigt barn. Från RealTouch®-
vinylens verklighetstrogna hud, till hennes konstfullt applicerade hår och späda ögonfransar, till hennes handfärgade minimala finger- och tånaglar. ”Emmy” är bara 25 cm lång och ger ändå ett lika livfullt intryck som en riktig baby. Placera söta ”Emmy” på din handflata och låt henne fullständigt trollbinda dig med sin barnsliga charm.

Specialgjorda kläder
”Emmy” har en klassisk babyklädsel. Utanpå sin rosa sparkdräkt bär hon en vit stickad kofta med små broderade rosor. UTAN EXTRA KOSTNAD 
för dig har hon också 
nappen med sig.

Exklusivt från The Ashton-Drake Galleries
Denna exceptionella samlardocka utges exklusivt av The Ashton-Drake Galleries och är inte tillgänglig i handeln. 
Ett äkthetsintyg styrker autenticiteten för denna unika skapelse. Betrakta häpet ”Emmys” utveckling från baby till ett äkta litet barn. Fira ”Emmys Första Födelsedag” och beställ ditt exemplar redan i dag, för säkerhets skull!

Du kanske också gillar