Emmas Kittliga Små Fötter

Emmas små fötter med beröringsaktivering kommer även att röra vid ditt hjärta – närhelst du - kittlar den lilla!

Längd: 56 cm
1 797,90 kr

Leveranskostnaden: 159,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 599,30 kr Med 365-dagars återköpsgaranti
Produktnummer:
03-01582-002

För första gången rör vid ett spädbarns fötter och märker hur den lilla reagerar vid beröringen, eftersom det kittlar så mycket. Detta ögonblick kan du nu få njuta av gång på gång. Med den första interaktiva dockkreationen av konstnärinnan Linda Murray.

Som en riktig baby
Med ”Emma” har Linda Murray skapat en mycket speciell So Truly Real konstdocka® och en exklusiv premiär från The Ashton-Drake Galleries. Se själv, du kommer att bli övertygad! När du håller ”Emma” i din famn och kittlar de näpna fötterna, börjar de att vicka, precis som på en riktig baby. Känn också på babyhuden av RealTouchTM-vinyl, håll hennes små fingrar i dina händer och smek hennes silkeslena hår. Med en längd på 56 cm och den smidiga kroppen, har du nog aldrig förr upplevt en babydocka lika verklighetstrogen som ”Emma”.

En perfekt babydräkt –bara för ”Emma”
”Emma” har på sig en enkom för henne framtagen babyklädsel, som är prydd med söta, broderade blommor och små konstpärlor. Även det roliga hårspännet framhäver denna lilla flickas enastående charm. Hon är bara för söt!

Ett exklusivt tillfälle du inte får missa
Denna nyaste docka av konstnärinnan Linda Murray är en verklig milstolpe för utformningen av dockor, något som du inte bör gå miste om. Tveka därför inte, utan beställ omgående konstdockan ”Emmas Kittliga Små Fötter”. ”Emma” är så otålig att få fylla ditt hem med strålande solsken.

Tack vare den mjuka kroppen, fungerar det perfekt att ställa dockan i poser. Drivs med tre ”AA”-batterier (medföljer ej)

Denna docka är ingen leksak för barn. Den är ett förstklassigt samlarobjekt för anspråksfulla samlare. Varje docka är unik och kan avvika lätt från den avbildade dockan.

Du kanske också gillar
  1. Savana
    Savana
    1 497,00 kr
  2. Katie
    Katie
    1 797,00 kr