Emma, Kycklingmamman

Flickdocka av Monika Gerdes i romantisk lantlig stil

  • Av högkvalitativ, luktlös vinyl i samlarkvalitet
  • Lämpar sig även för sommaranpassad klädsel
  • Specialsydda kläder i lantlig stil
  • Inklusive tre plyschkycklingar

Storlek, utsträckt: 61 cm / Höjd, sittande: 36 cm
2 499,00 kr

Leveranskostnaden: 169,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 833,00 kr Med 365-dagars återköpsgaranti
Produktnummer:
722-JE021.01

I helgen är det dags igen – tid att besöka mormor och morfar på bondgården. Det är alltid en upplevelse för lilla Emma, för där finns så mycket att upptäcka. Och så fort som Emma satt sig ned och börjat leka på gårdsplanen, kommer en, två, tre fluffiga gula små fjäderbollar att tulta fram till henne. Emma tar ytterst varsamt hand om de söta kycklingarna och gör i sin lilla klänning i ordning ett mysigt bo, för de små fluffbollarna. ”Titta, vilka som kommit till mig”, strålar hennes blick, fylld av stolthet. ”Ja Emma, du är en riktig kycklingmamma!”, utbrister mormor och morfar häpet. 

Mästerverk inom dock-konsten

Konstnärinnan, Monika Gerdes, har med sin senaste skapelse ”Emma, Kycklingmamman” presterat ett fascinerande realistiskt porträtt av ett barn. Tack vare huden, som är av luktfri och verklighetstrogen vinyl i samlarkvalitet, känns ”Emma” precis som ett livs levande litet barn. En bröstplatta av vinyl gör att ”Emma” kan ha på sig bredare utskurna tröjor. Det alerta ansiktet är handmålat in i minsta detalj. Det mjuka håret med de båda lindade flätorna är av konstgjord mohair. 

”Emmas” kläder är kärleksfullt designade i romantisk, lantlig stil. Över blusen med rynkade ärmar har hon en majsgul hängselklänning av linne med broderade tusenskönor. En blårutig huvudduk med matchande tusenskönor bör naturligtvis inte saknas, liksom de blomsterformade fläthållarna. Det säger sig självt att ”Emma” kommer hem till dig tillsammans med sina tre burriga små skyddslingar.

Exklusivt från The Ashton-Drake Galleries

Konstdockan utges exklusivt av The Ashton-Drake Galleries, ett varumärke inom The Bradford Exchange, och finns inte i butiker. Det bifogade äkthetsintyget garanterar dockans höga kvalitet och autenticitet. Se med glädje fram emot det senaste mästerverket av Monika Gerdes och beställ din samlardocka ”Emma, Kycklingmamman” redan idag!

Du kanske också gillar