Emilia

Vald till ”Sötaste Baby” år 2015!

  • Av konstnärinnan Ping Lau
  • Verklighetstroget handgjord och kärleksfullt målad för hand
  • Av mjuk RealTouch®-vinyl och lika tung som en riktig baby!
  • Vacker liten volangklänning med spetsaccenter

Längd: 45 cm (utsträckt)

1 698,00 kr

Leveranskostnaden: 159,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 566,00 kr Med 365-dagars återköpsgaranti
Produktnummer:
03-02154-002

Skönheten ligger måhända i betraktarens öga, men denna söta raring blev blickfånget för tusentals deltagare i omröstningen inför vår andra, årliga baby-fototävling. Namnet på denna lilla ängel är ”Emilia” och bilden på henne skickades in av hennes stolta mormor. Med mer än 1 200 röster, vann hon tävlingen med bred marginal. Faktiskt var ”Emilia” så populär, att hon fick nästan dubbelt så många röster som tvåan. Hennes lilla uppnäsa, den gulliga lilla hakgropen, hennes knubbiga små armar och ben, allt är så högst förtjusande att ”Emilia” valdes ut som den sötaste babyn, och av samlare utsågs till förebilden som skulle gestaltas som en Ashton-Drake docka.

Eftersom gestaltandet av dockor görs utgående från fotografier, med exakt skulpturkonst, vände vi oss till den mästerliga dock-konstnärinnan Ping Lau, som redan hade förevigat vinnaren av förra årets motsvarande tävling som samlardocka, på ett så makalöst och framgångsrikt sätt. Minutiöst noggrant, fångade den begåvade konstnärinnan inte bara ”Emilias” förtjusande uttryck från det vinnande fotot, utan också hennes oemotståndliga personlighet!

Påkostat arbete, utfört för hand, gör att denna konstdocka ger ett så otroligt levande intryck
För att förverkliga ”Emilia” använde vi bara den allra bästa RealTouch®-vinylen, som känns som mjuk babyhud. Den späda, rosafärgade huden, de fina ögonbrynen och de tunna läpparna är kärleksfullt målade för hand. Omsorgsfullt har också det lena håret och ögonfransarna applicerats. Och ”Emilias” vikt ger dig den ojämförliga känslan av att hålla en riktig baby i famnen. Dockan har rörliga leder, så att den lilla raringen kan gosa på din axel.

Oemotståndligt söt – hon kommer att vinna en plats i ditt hjärta!

”Emilia” ser inte bara gullig ut, hon är också klädd på det mest bedårande vis. En mintgrön liten ryschklänning med spetsdetaljer, samt ett rosa- och mintfärgat blomsterpannband fulländar hennes utseende. Denna exceptionella samlardocka är en milstolpe som du inte bör gå miste om. Gläd dig åt en oemotståndlig ängel, så söt att hon tar ditt hjärta med storm!

Beställ ”Emilia”, vinnaren i vår fototävling, för säkerhets skull redan i dag!

Denna docka är ingen leksak för barn. Den är ett förstklassigt samlarobjekt för anspråksfulla samlare. Varje docka är unik och kan avvika lätt från den avbildade dockan.

Du kanske också gillar