Elvis Love Me Tender Ring

Guldpläterad ring med med konstgjorda ametist och rosa Diamonesk®-stenar som tillägnas Elvis Presley™ låten Love Me Tender

Finns i storlekarna 6-12
998,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 2 delbetalningar á 499,00 kr 120-dagars-återköps-garanti

Hitta din storlek: klicka här

Produktnummer:
503-SA154.01

För 60 år sedan möttes Elvis Presley™ av brinnande entusiasm över hela världen, tack vare den oförglömliga briljansen som kännetecknade ”Love Me Tender”. Nu kan du hylla låten, filmen och din kärlek till The King of Rock ‘n’ Roll™ i detta officiella 60-årsjubileum. Vi introducerar ”Elvis Love Me Tender Ring”, endast från Bradford Exchange.

Inspirerad av den fantastiska biobiljettförsäljningen och topplista-framgången för Love Me Tender, är ringen rikligt accentuerad med skinande lager av 18 karat guld, för ett riktigt storslaget utseende. Över designen utbreder sig en pavé av Diamonesk® konstgjorda diamanter med skärning, färg och klarhet som kan tävla med äkta diamanter – men bara till en bråkdel av kostnaden. Ett Diamonesk® utsmyckat hjärta gnistrar med konstgjorda ametist och rosa Diamonesk®-stenar, som skapar en nummer 1 mode hit! Ringens band är noggrant ingraverad med en replik av Elvis signatur och orden ”Love Me Tender”, vilka fortfarande har samma makt att värma hjärtat och lugna själen på det sätt som bara Elvis Presley™ kunde göra.

En klenod för alla som har den på sig, ”Elvis Love Me Tender Ring” är ett underskönt tillskott till din uppsättning av smycken eller en betydelsefull gåva för en Elvis-beundrare. ”Elvis Love Me Tender Ring” levereras med ett äkthetsintyg som bekräftar dess oklanderliga standard vad gäller hantverk och dess rang som en officiellt licensierad Elvis-utgåva. Ringen är gjord för beställning i hela damstorlekar från 6-12, för en passform lika perfekt som du skulle ha fått i en smyckesbutik. Var vänlig och använd ringstorleks-fastställaren nedan, för att fastslå din exakta storlek och skriv storleken på beställningskortet.