Elvis™ Graceland™ - medaljsamlingar

Ett nytt guldmynt hyllar 60-årsjubileet av utgivningen av Elvis Presleys™ första stora nummer 1-hit

 • Stiligt Deluxe presentations-skrin med högglans svart lackfärg

 • Höljen som medföljer UTAN EXTRA KOSTNAD skyddar dessutom varje mynt
 • Alla mynt pryds av ett klassiskt Elvis-porträtt i fullfärg, omgivet av 24-karats guldskikt
 • Med äkthetsintyg
Varje mynt mäter 38,6 mm i diameter
Varje utgåva kommer att skickas och faktureras med 21 dagars intervall. Du kan avbryta samlandet när som helst utan att ange orsak.

Priset gäller endast den första utgåvan!

Varje ytterligare utgåva kostar sedan 499 kr. 

299,00 kr Första utgåvan

Leveranskostnaden: 49,00 kr

365-dagars återköpsgaranti
Produktnummer:
426-CO222

Den 27 januari 1956 släpptes ”Heartbreak Hotel” och som skjuten ur en kanon, rusade denna låt upp som nummer 1 på topplistorna under sju veckor. Det fanns ingen återvändo. Inte för Elvis Presley, inte för hans fans... inte för någon. Världen skulle aldrig riktigt vara densamma igen. Och i den kalla januari-månaden när denna 45-varvare ägde topplistorna, lärde sig dessa unga människor att ibland måste ditt hjärta få brista, för att du ska få veta vad kärlek är... och kärlek är Elvis i solitt guld i ett nytt mynt som är skiktat i 24-karat!

 

Officiellt auktoriserat, har detta 24k guldskiktade mynt getts ut för att fira en mäktigt rörande sång och mannen som gav den till världen. ”Heartbreak Hotel Coin” har präglats med en styrkt kvalitet – på den högsta produktionsnivån och detta mynt är exklusivt tillgängligt från The Bradford Exchange, och det endast under en begränsad utgivningstid. Detta nya minnesmynt utges under en strikt begränsad period. När tilldelningen är slutsåld, kommer myntet troligen aldrig att vara tillgängligt igen.

 

”Heartbreak Hotel” kommer att levereras med ett äkthetsintyg som innehåller viktig information om myntets ursprung, något som autentiserar ditt mynt som en Bradford Exchange Rekommendation. Det innehåller också en informativ historik om ”Heartbreak Hotel”. Du kommer att upptäcka personerna, platserna, datumen och stunderna i historien som hjälpte till att lansera The Kings™ första nummer 1-hit. 

 

Skyddshölje UTAN EXTRA KOSTNAD

Detta guldkrone-mynt blir inte bara familjens arvegods som ska lämnas vidare från generation till generation, utan det kommer också att fungera som en investering. Följaktligen kommer ”Heartbreak Hotel” att levereras med ett hölje, något som gör det möjligt att enkelt se och hantera fram- och baksidan av myntet.

  

Första myntet tillgängligt med en privilegierad besparing på 300 kr

Möjligen är den bästa nyheten att ”Heartbreak Hotel Coin” JUST NU är tillgängligt från The Bradford Exchange. Utgivningspriset är 499 kr, men de kunder som har fått detta erbjudande kan spara 300 kr, vilket gör myntet blir deras för endast 199 kr (plus leveransavgift 49 kr). Myntet åtföljs av ett informativt äkthetsintyg. Vi förväntar oss avsevärd efterfrågan, och då inte bara från Elvis-beundrare som önskar äga detta epokgörande mynt i begränsad upplaga. Det förväntas att betydelsen av 60-årsjubileet kommer att resultera i en stor efterfrågan även från allmänheten.

Nästa mynt i samlingen är vår hyllning till “I Want You, I Need You, I Love You”, Elvis sjunde singel på RCA Victor och hans andra Nummer 1 hit.

Ett annat mynt hyllar ”Hound Dog”, en låt som har överträffat även självaste Elvis till att bli en av rockens största lovsånger. Med en 11-veckors Nummer 1, en Grammy Hall of Fame och plats 19 på Rolling Stones lista över de allra bästa låtarna genom tiderna, utgör detta mynt en oumbärlig del av din Elvis™ Graceland™ Myntsamling.

Faktum är att de två följande mynten representerar två betydelsefulla kapitel i Elvis Presley-berättelsen och utgör fortsättning på din Elvis™ Graceland™ Coin Myntsamling, dedikerad till mannen som gav en generation deras musik och utseende.

 

Alla mynt pryds av ett klassiskt Elvis-porträtt i fullfärg, omgivet av 24-karats guldskikt. Dessa mynt, medan de visserligen är viktiga var för sig, får ännu större betydelse som en samling, vilket säkerställer att Elvis™ Graceland™ Myntsamling kommer att lämnas vidare till efterkommande generationer som den ultimativa hyllningen till the King of Rock ‘n Roll ™.

Du kanske också gillar
 1. The King of Rock N’ Roll
  The King of Rock N’ Roll
  1 497,00 kr Första utgåvan
 2. Forever in Our Hearts ELVIS™ Halssmycke
  Forever in Our Hearts ELVIS™ Halssmycke
  1 298,00 kr Första utgåvan