Elvis’™ Första Hitskiva - samlartallrik

65-årsjubileum, med en samlartallrik som galleri-utgåva

  • Begränsad för hela världen, till endast 1 954 exemplar
  • Färgöverföring av högsta kvalitet
  • Förstklassigt porslin, trippelbränt
  • Med äkthetsintyg med samma nummer som tallriken
  • Numrerad för hand
  • Utsmyckningar av äkta glansguld
  • Gedigen presentations-ask
  • Officiellt auktoriserad av The Estate of Elvis Presley
Specialstorlek: 30cm i diameter
2 499,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 833,00 kr 365-­dagars återköpsgaranti!
Produktnummer:
203-MGP25.01

Den 5 juli 1954. Memphis-natten var varm och lugn, men i stjärnorna högt upp på himlen var ödet för en pojke från Tupelo redan inskrivet. Den julikvällen gick Elvis Presley in i Sun Studio på 706 Union Street, för att spela in två skivspår som skulle förebåda inledningen på en karriär som aldrig någonsin skådat sin like i historien om rock ‘n’ roll. ”That’s All Right”, med ”Blue Moon of Kentucky” som uppbackning, gjorde sensation hos både diskjockeys och lyssnare. Med nr 4 som högsta placering på den lokala Memphis-hitlistan, skapade denna 45-varvs-skiva legenden som är Elvis Aaron Presley och Elvis och hans fans såg aldrig tillbaka! Nu, 65 år efter Elvis debut-singel, inbjuder The Bradford Exchange dig att återuppleva magin hos denna singelskiva och den karriär som den lanserade, i ”Elvis First Record 65th Anniversary Gallery Editions Plate”, ett jubileum som ger ett oerhört livfullt intryck, och som i sanning utstrålar andan från Elvis på 1950-talet!

En tallrik som är i en klass för sig... Det officiellt auktoriserade 65-årsjubileums-firandet!

Mönstergillt hantverksarbete, gjort för hand, och minutiös uppmärksamhet på detaljer har förenats för att skapa denna helt stjärninspirerade hyllning till legenden Elvis. Nio avbildningar av Elvis, under hans framträdanden, hämtade från bildarkiven hos de kända konstnärerna Bruce Emmett och Nate Giorgio, har sammanförts i denna officiellt licensierade hyllning. Den elektrifierande känslan är påtaglig, eftersom energin som kännetecknade Elvis live återkallas i varje strålande penseldrag. I mitten, sjunger en i rosa blazer klädd Elvis med en dynamisk kraft som går raka vägen till hjärtat hos varje Elvis-fan. Bilderna av Elvis omges av ett “spårfyllt” skivmotiv och en Sun Records etikett-inspirerad design som fångar spänningen hos den första singelutgåvan. Det historiska budskapet ”Where Rock‘ n ’Roll Began”, låt-titlarna, det lyckobådande inspelningsdatumet, 65-årsjubileums-minnesdagen och en replik av Elvis autograf fullbordar denna ljuvliga jubileums-skiva... men spänningen kommer att hålla livet ut!

Där Rocken började utstrålar ett skimmer av släktklenod-porslin, Heirloom Porcelain® och 22K guld!

Den höftvickande, för publiken så omskakande framtoning som kännetecknade Elvis gjorde honom berömd, medan knäsvaga tonåringar blev stormförtjusta, strålar ännu en gång, förevigad i The Bradford Exchanges varumärke Heirloom Porcelain®. Skickliga hantverkare har för hand överfört bilderna till Heirloom Porcelain®-plattan, för att säkerställa att den ursprungliga konstens glans och lyster förblir lika levande som den dag den målades. Gnistrande guld-accenter i 22 karat har också applicerats på konsten och längs kanten, vilket skänker ytterligare lyx till designen. Tallriken har sedan bränts flera gånger, för att framhäva den ljusa renheten hos porslinet, så att konsten lyser med djup och rikedom... precis som legenden om Elvis.

Begränsad ”pressning” – Endast 1 954 exemplar för hela världen. Förvissa dig om ditt idag!

Den auktoriserade utgåvan av ”Elvis First Record 65th Anniversary Gallery Editions Plate” presenteras i en lyxig visningsask. Det är en rejäl konstruktion med en läderliknande finish och skimrande satinfoder, vilket skapar den perfekta uppvisningen för detta mästerverk som påminner oss om ögonblicket när rocken inleddes. Upplagan kommer att begränsas strikt till bara 1 954 numrerade utgåvor, vilka görs tillgängliga för Elvis-beundrare över hela världen. En tallrik är reserverad i ditt namn – men ENDAST under 14 DAGAR. Se till att du inte går miste om din chans. Beställ idag och låt den magiska Elvis första utgåvan trollbinda dig ännu en gång!