Elsa, Min Lilla Prinsessa

Samlardocka av den prisbelönta konstnärinnan Marissa May

  • Upplagan begränsad till 5 000 konstdockor
  • Av naturtrogen RealTouch®-vinyl
  • nklusive, UTAN EXTRA KOSTNAD kudde och korg i form av en vagn
Dockans längd 45,7 cm. Den nätta korgens längd 55,9 cm
2 499,00 kr

Leveranskostnaden: 159,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 833,00 kr Med 365-dagars återköpsgaranti
Produktnummer:
03-02510-001

Det var en gång en söt liten flicka. Hennes namn var Elsa och du kallade henne din ”lilla prinsessa”. En blick från Elsa räckte för att, i ditt hjärta, väcka till liv ett kungarike av kärlek som kommer att bestå för evigt! Tack vare ”Elsa, Min Lilla Prinsessa” kan du hälsa den senaste docka-drömmen från företaget The Ashton-Drake Galleries välkommen till ditt hem. Utformad av den prisbelönta konstnärinnan Marissa May, som internationellt lovordas för sina realistiska dockor, är Elsa i sanning så vacker att hon kan utges som en exklusiv signatur-konstdocka-utgåva. Elsa är så rikligt försedd med kärleksfulla detaljer, och har så många stilfulla accessoarer, att endast 5 000 exemplar av henne levereras över hela världen!

Elsa är gjord för hand av vårt mjuka RealTouch®-vinyl. Detta material är synnerligen väl lämpat för att efterlikna len babyhud på ett autentiskt vis. I hennes smidiga kropp är vikten exakt fördelad på rätt ställen, så att hon nästan känns som en riktig bebis i din famn. Tack vare den fina målningen, gjord för hand, har Elsas hud ett rosigt skimmer. Hennes halmblonda hår är applicerat för hand. Hårbandet och rosetten smyckas av ett sött diadem av strass-stenar och en konstpärla. Även om du redan nu vill behålla Elsa för evigt, är hennes berättelse ännu inte färdigberättad!

För att tillgodose våra krav på en exklusiv Signatur-utgåva är även Elsas nätta klänning specialgjord för hand. Elsa är klädd i en ljusblå, liten taft-klänning vars nedre del är prydd med ett lager av vit spets och paljetter. Även de små skorna är smyckade med spetsdekorationer. På det färgmatchande hårbandet återfinns en underbart vacker och stor tyg-ros, med ett litet, gnistrande diadem av strass-stenar med en konstgjord pärla.

Som kronan på verket tronar Elsa i en vit, liten videkorg, med en rörlig skärm som kan spännas fast, och som har formen av en liten, hästdragen vagn, inklusive de fyra hjulen på sidorna. På den mjuka kudden sitter Elsa mycket bekvämt. Utsökt organza-tyg, spetsar och infällda paljetter fulländar det kungliga utseendet. Säkert håller du med mig: För din lilla Elsa är endast det bästa gott nog!

Exklusivt från The Ashton-Drake Galleries
Denna unika signatur-konstdocka-utges exklusivt av Ashton Drake Galleries och kan inte förvärvas i handeln. Denna söta dock-skatt är endast tillgänglig i en strängt begränsad upplaga på 5 000 exemplar för hela världsmarknaden. Förvissa dig om att bli ägare till denna sagolika dröm inom dockkonsten, och beställ, för säkerhets skull ”Elsa, Min Lilla Prinsessa” redan idag!

Denna docka är ingen leksak, utan ett högklassigt samlarobjekt för kvalitetsmedvetna samlare. Varje docka är unik och kan i någon mån skilja sig från den avbildade.