Du Är Så Söt, Lilla Luca - konstdocka

Hans ögon strålar, till brädden fyllda av livsglädje!

  • Av naturtrogen och luktfri RealTouch®-vinyl
  • Inklusive t-shirt, overall och keps
  • Handmålad och för hand fastsatt hår
Originalstorlek: 45,7 cm
1 797,00 kr

Leveranskostnaden: 159,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 599,00 kr 12-månaders återköpsgaranti
Produktnummer:
03-02915-001

Titta in i den lilla pojkens stora, hasselnötsbruna tefatsögon – är han inte bara för söt, medan han nyfiket och synnerligen levnadsglatt strålar mot dig? Han heter ”Luca” och är den senaste skapelsen av den prisbelönta brittiska konstnärinnan Linda Murray – skapad exklusivt för The Ashton-Drake Galleries!

Naturtroget uttryck och kostbara accessoarer

Det mjuka, lockiga håret har påkostat applicerats för hand. Armarna, benen och det lilla huvudet på nätta ”Luca” är tillverkade av den unika RealTouch®-vinylen. Detta material efterliknar babyhud på ett otroligt realistiskt sätt. Det späda ansiktet utstrålar en naturlighet, som får betraktaren att tappa andan, med sina stora, lysande, hasselnötsbruna ögon. Från vecken på hans pyttesmå handleder, fingrar och tår till hans bedårande uttryck är allt färgat för hand in i minsta detalj. Kroppen känns underbart len i dina armar. Med sin specialgjorda, färgglada, randiga T-shirt, overall och en mössa för ännu mer charm är denna konstdocka en verklig skatt för varje docksamlare. Lilla ”Luca” ser fram emot ett nytt hem hos dig.

En exklusiv dockdröm

Denna samlardocka utges exklusivt av The Ashton-Drake Galleries, ett varumärke inom The Bradford Exchange, och är inte tillgänglig i handeln. Missa inte denna söta älskling, utan beställ helst redan idag din unika babydocka ”Du Är Så Söt, Lilla Luca”!

Du kanske också gillar
  1. Lea
    Lea
    1 998,00 kr