Du Är Så Underskön, Victoria

Signatur-konstdocka-utgåva av den prisbelönta konstnärinnan Linda Murray.

  • Inklusive liten korg, sängtäcke, musik-kudde och teddybjörn
  • Musik-kudden spelar låten ”You Are So Beautiful”
  • Endast 5 000 exemplar för världsmarknaden
  • Av mjukt RealTouch®-vinyl
  • Väger lika mycket som en riktig baby

Storlek: 43 cm

2 996,00 kr

Leveranskostnaden: 159,00 kr

Kan betalas i 4 delbetalningar á 749,00 kr Med 365-dagars återköpsgaranti
Produktnummer:
03-02328-001

En underbart vacker baby att skämma bort och älska
Vem önskar inte det allra bästa för sin baby? Därför är det med största nöje man ordnar varje upptänklig bekvämlighet för den lilla raringen, klär det lilla livet på det mest bedårande vis, lägger honom eller henne i en mjuk och skön säng och ger oändligt mycket kärlek. Med vår senaste signatur-konstdocka-utgåva har vi gjort just detta. Hon är så rik på kärleksfulla detaljer och försedd med så många exklusiva accessoarer, att endast 5 000 exemplar ges ut över hela världen.

Undersköna detaljer, bedårande verklighetstrogen
Skapad har denna lilla solstråle blivit av den prisbelönta konstnärinnan Linda Murray. Tack vare hennes förmåga att skapa mirakulöst naturtrogna babydockor, har ett äkta mästerverk uppstått. När du omfamnar den mjuka kroppen, känner du den naturliga vikten hos en riktig baby. Perfekt utformad in i minsta detalj, handgjord av mjukt RealTouch®-vinyl och målad för hand, har ”Du Är Så Underskön, Victoria” sannerligen gjort sig förtjänt av utmärkelsen som signatur-konstdocka-utgåva!

Med luxuösa accessoarer, UTAN EXTRA KOSTNAD för dig
För att uppfylla kraven på en signatur-utgåva, är den nätta klädseln specialgjord för hand. Den naturfärgade organzaklänningen är kantad med blå bomull. Ovanför finns ytterligare ett organzatygskikt, som är dekorerat med fina broderier. Söta, stickade små skor och ett blomsterprytt hårband fulländar utseendet.

Men det är inte allt! UTAN EXTRA KOSTNAD för dig anländer denna näpna ängel i en vit, tyllklädd videkorg. Därtill ingår också den mjuka fleecefilten, musik-kudden som spelar melodin ”You Are So Beautiful” och en förtjusande tygteddybjörn.

Exklusivt från The Ashton-Drake Galleries
Denna exceptionella babydocka utges exklusivt av The Ashton-Drake Galleries, och den kan inte erhållas i handeln. Skäm också du bort och älska denna underbara ängel och beställ, för säkerhets skull, redan i dag ”Du är så underskön, Victoria”!

Denna docka är ingen leksak för barn. Den är ett förstklassigt samlarobjekt för anspråksfulla samlare. Varje docka är unik och kan avvika lätt från den avbildade dockan.