Drömmande David

Av dock-konstnärinnan Mayra Garza

  • Handgjord av verklighetstrogen
  • Av verklighetstrogen RealTouch®-vinyl
  • Mjuk tygkropp och realistisk vikt
  • Förfinad handmålning
  • Specialgjord klädsel

Längd: 45,7 cm

1 298,00 kr

Leveranskostnaden: 159,00 kr

Kan betalas i 2 delbetalningar á 649,00 kr 365-dagars-återköps-garanti

Produktnummer:
03-03130-001

En sovande ängel i drömmarnas rike!

Sedan han såg dagens ljus, har lilla ”David” varit en riktig sömntuta. När han inte är hungrig eller vill leka med sina föräldrar, är det bästa han vet att ta sig en tupplur medan han suger på nappen. Inspirerad av denna bild, designade den prisbelönta konstnärinnan Mayra Garza porträttet av en drömmande babypojke som kommer att förtrolla dig med sitt oerhört naturtrogna utseende och sin utstrålning.

Så söt och så verklighetstrogen
Lilla ”Davids” hud är helt och hållet gjord av RealTouch®-vinyl, som så övertygande efterliknar barns lena hud. Den mjuka tygkroppen, den realistiska vikten och doften av fräscht babypuder garanterar dig en verklighetstrogen upplevelse, när du håller den söta raringen i armarna. Det mjuka, handapplicerade håret och de förfinade penseldragen i målningen, gjord för hand, fulländar intrycket av en livs levande baby. ”David” är klädd i en himmelsblå sparkdräkt med en därtill matchande mössa. Nappen är magnetisk, så att den inte kan trilla ut ur den lilla munnen.

Exklusivt från Ashton-Drake Galleries!
Samlardockan utges exklusivt av The Ashton-Drake Galleries och är inte tillgänglig i butiker. Har den sovande ängeln redan erövrat en plats ditt hjärta? Tveka inte, utan beställ ”Drömmande David” helst redan idag, för säkerhets skull!

Denna docka är ingen leksak, utan ett högkvalitativt samlarföremål för anspråksfulla samlare. Varje docka är unik och kan avvika något från bilden.

Du kanske också gillar