Drömmar Blir Sanna, Askungen!

Den första verklighetstrogna stora dockan i prinsess-stil

  • Hela kroppen är gjord av högklassig, luktfri vinyl av samlarkvalitet
  • 7 leder för mångfaldiga inställningsmöjligheter
  • Handgjord och handmålad
  • I sagolik bal-klänning och mamelucker, med silverfärgade ballerinaskor och diadem
  • Av den omtyckta dock-konstnärinnan Monika Peter-Leicht
Originalstorlek: ca 81 cm
2 996,00 kr

Leveranskostnaden: 169,00 kr

Kan betalas i 4 delbetalningar á 749,00 kr Med 365-dagars återköpsgaranti
Produktnummer:
722-JE018.01

Hennes dagisgrupp uppför sagan om ”Askungen” och ”Maries” största dröm går i uppfyllelse: Hon spelar den blivande prinsessan! Hennes mamma har sytt en magnifik bal-klänning som ”Marie” stolt prövar framför spegeln. Och visst passar henne verkligen de silverfärgade ballerinaskorna, som kommer att göra henne till prinsessa! Det gnistrande diademet, som hon kommer ha på sig, är hennes stora stolthet. Varsamt sätter hon det ovanpå sina praktfulla lockar och dansar glatt framför spegeln.
Med sin senaste skapelse, ”Drömmar Blir Sanna, Askungen”, porträtterar den populära konstnärinnan Monika Peter-Leicht på ett underbart vis förtrollningen i en sagovärld och en liten flickas drömmar. Känslorna, som uppfyller Askungen, har konstnärinnan Peter-Leicht fulländat och naturtroget återgett i det näpna flickansiktet. Blyghet och spirande förhoppningar avspeglas i anletsdragen hos denna söta prinsessa. ”Marie” kommer hem till dig i en sagolik bal-klänning, inklusive mamelucker, glittrande ballerinaskor och skinande diadem.

Denna i ordets sanna bemärkelse sagolika samlardocka är alltigenom gjord av luktlös vinyl av samlarkvalitet, och är tack vare sina 7 leder fritt ställbar. Ett för hand numrerat äkthetsintyg följer med dockan hem till dig. Förvissa dig om att bli ägare till ”Drömmar Blir Sanna, Askungen”, av Monika Peter-Leicht och bjud hem lilla ”Marie”.
Beställ redan i dag, för att vara på den säkra sidan!

.