Dröm Ljuva Drömmar, Lilla Ava

Högklassigt arbete, gjort för hand, borgar för charmiga detaljer. ”Ava” kan till och med suga på sin lilla tumme.

  • av konstnärinnan Waltraud Hanl
  • Av mjukt RealTouch®-vinyl
  • Målad för hand
  • Med förtrollande kläder och accessoarer

Längd: 50 cm

1 599,00 kr

Leveranskostnaden: 159,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 533,00 kr Med 365-dagars återköpsgaranti

Produktnummer:
03-01969-001

Exklusiv samt rätt och slätt bedårande
Finns det något finare, än att hålla en baby i famnen, medan hon med varje andetag varsamt för oss med in i drömmarnas land? Det verkar som om hon med varje hjärtslag vill säga till oss: ”Jag känner mig trygg och lycklig i dina armar”. Detta är precis vad konstnärinnan Waltraud Hanl vill uttrycka med sin nyaste dockskapelse ”Dröm Ljuva Drömmar, Lilla Ava”. Ett verkligt mästerverk och en milstolpe för den realistiska dock-konsten som konstnärinnan skapat exklusivt för The Ashton-Drake Galleries kunder.

Som en baby som sover i din famn 
Det specialutvecklade materialet RealTouch®-vinyl ger dockan ”Dröm Ljuva Drömmar, Lilla Ava” ytterligare realism. ”Avas” huvud, händer och fötter är framställda av detta smidiga, mjuka material så det känns som riktig babyhud. De spädaste hudveck och smilgropar kan därför utformas på ett naturtroget vis. Det näpna ansiktet har färglagts med omsorg och kärlek, håret har satts fast för hand. Det känns faktiskt som om en liten baby vilade i dina armar. Dessutom kan du placera den lillas tumme på sådant sätt, så det ser ut som om hon sög på den.

Gosig sparkdräkt för din lilla flicka
Din söta, lilla baby har på sig en mjuk sparkdräkt, nätta skor och en matchande liten jacka som är dekorerad med förtjusande blomstermönster. Ett sött pannband säkerställer en charmerande prick över i. ”Ava” bara väntar på att du ska ta hand om henne.

Exklusivt från The Ashton-Drake Galleries
”Dröm Ljuva Drömmar, Lilla Ava”, den senaste dockan av konstnärinnan Waltraud Hanl, är en gedigen milstolpe inom dockgestaltningen, vilken du inte bör missa. Den är endast tillgänglig exklusivt från The Ashton-Drake Galleries. Därför finns ingen anledning att tveka, beställ omgående konstdockan ”Dröm Ljuva Drömmar, Lilla Ava”.

Denna docka är ingen leksak för barn. Den är ett förstklassigt samlarobjekt för anspråksfulla samlare. Varje docka är unik och kan avvika lätt från den avbildade dockan.