Dobby, Husälvan – Harry Potter konstdocka

Exklusiv Dobby-konstdocka från Harry Potters universum

  • Officiellt licensierad

  • Modellerad av vinyl och detaljrikt målad för hand
  • Efter en design av den välrenommerade konstnärinnan Ina Volprich
  • Med örngott i bomull och frihets-strumpa
  • Kan ställas på olika sätt, tack vare god rörlighet
Höjd: 40,6 cm
1 298,00 kr

Leveranskostnaden: 159,00 kr

Kan betalas i 2 delbetalningar á 649,00 kr 365-dagars återköpsgaranti

Produktnummer:
03-02984-001

En fri husälva – beredd att besöka dig när som helst 

Vem har inte lett när hen första gången träffade Dobby, den älskvärda husälvan – oavsett om det var i Harry Potter-böckerna eller i filmerna? Från det ögonblicket kunde vi inte låta bli att heja på honom, för att se om han någonsin skulle uppnå den frihet han längtade efter. Den ansedda dock-konstnärinnan Ina Volprich kände sig också inspirerad av Dobbys historia och designade denna unika samlardocka – exklusivt för The Bradford Exchange. Ge denna lojala och varmhjärtade husälva din kärlek, så besöker han dig när du vill! 

Mästerligt modellerad – underbart realistisk 

Dobby är modellerad av vinyl, ner till minsta hudveck, på ett fantastiskt realistiskt sätt. Flera lager detaljrik handmålning och hans trofasta, gröna ögon säkerställer ett realistiskt utseende. Höfterna går att vrida, så att han dessutom kan sitta. Huvudet och axlarna kan ställas, så att du kan visa upp honom på nya sätt. Hans högra hand är formad på ett sådant sätt, att det verkar som om han är på väg att knäppa med fingrarna och kasta en kraftfull älvförtrollning.

Klädd som förebilden

När Harry träffar Dobby för första gången, är han fortfarande en förslavad husälva i Malfoys tjänst. Han får bara ha på sig det som hans husbonde har kastat. I hans fall ett gammalt örngott. Harry lyckas senare frigöra Dobby med ett trick, när Lucius Malfoy omedvetet ger honom ett riktigt plagg, en gammal strumpa. Precis som originalet, är vår Dobby också klädd i ett bomullsörngott och han kommer hem till dig med sin omisskännliga frihets-strumpa. 

Exklusivt från The Bradford Exchange 

Samlingsdockan utges exklusivt av The Bradford Exchange och finns inte i butiker. Det bifogade äkthetsintyget är din garanti för hög kvalitet och autenticitet. Se med glädje fram emot ett unikt samlarobjekt för varje äkta Harry Potter-fan och beställ “Dobby, Husälvan” helst redan idag! 

Denna docka är inte en leksak, utan ett samlarföremål av högsta kvalitet för nogräknade samlare. Varje docka är unik och kan skilja sig något från bilden.

WIZARDING WORLD karaktärer, namn och relaterade företeelser är ©&™Warner Bros. Entertainment Inc. WB SHIELD: ©&™WBEI. Publiceringsrättigheter ©JKR. (s20)