Disneys Magi

Belyst väggur med 43 Disney-figurer och melodi

Höjd 50,8 cm (inklusive pendel). Med upphängningsanordning
2 499,00 kr

Leveranskostnaden: 169,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 833,00 kr Med 365-dagars återköpsgaranti
Produktnummer:
01-18682-001

Allt det roliga, all magi, allt det som gör att Disney-figurerna förtrollar dig, hedras med detta nya, dekorativa väggur: Disneys exklusiva, tidlöst vackra, magiska gökur ”Disneys Magi”. Med utomordentligt stor stolthet presenterar The Bradford Exchange, för dig, detta kostbara samlarföremål, vars talrika detaljer kommer att fascinera dig.

Små torn och flaggor, tak som skimrar likt guld och livfulla, blå vimplar – detta slott är in i minsta detalj fantasifullt gestaltat. Utformat för hand och även ytterst konstfärdigt handmålat, är det en tredimensionell fröjd för ögat.

Runt omkring slottet har 43 av de mest omtyckta Disney-figurerna församlats; de är utformade för hand och även handmålade med häpnadsväckande detaljer; varje figur är ett eget litet konstverk. Varje hel timme spelar gökuret melodin ”A Dream is a Wish Your Heart Makes”. Samtidigt snurrar hela den andra nivån och skickar iväg figurerna i en lustiger dans.

Slottsfönstren är belysta inifrån. Ett kvartsurverk och den klassiskt smakfulla urtavlan med romerska siffror gör Disneys magiska gökur till en – inte bara konstfull – utan också en praktisk tidmätare. Förvissa dig för säkerhets skull redan i dag om att bli ägare till vägguret ”Disneys Magi”!