Disneys Jul På Slottet

Julkulor i miniatyr med Disney-motiv

  • Tillverkad och målad för hand
  • Med ett upplyst drömslott som display
  • Spelar åtta julmelodier
  • Exklusivt från The Bradford Exchange

Storlek, snökulor: 6,5 - 10,2 cm

Storlek, slott: 22,9 x 22,9 x 17,8 cm (B x H x D)

Varje utgåva kommer att skickas och faktureras med 21 dagars intervall. Du kan avbryta samlandet när som helst utan att ange orsak.

Pris per leverans

499,00 kr Varje utgåva

Leveranskostnaden: 149,00 kr

365-dagars-återköpsgaranti
Produktnummer:
01-11458

Exklusiv samling av miniatyr-snökulor

Kommer du ihåg de många underbara timmar du tillbringat med dina favorit Disney-karaktärer, oavsett om det var i serietidningar, på TV eller den stora biograf-filmduken? Bjud nu in dina älskade Disney-figurer till en magisk julfest i Askungens slott!

 

Denna unika miniatyr-snökula-samling visar många av dina favorit Disney-karaktärer för dig; de som gav dig så mycket glädje redan när du var barn, nu i underbart romantiska julscener, fulla av ljus och musik.

 

Modellerade och målade för hand

På totalt åtta snökulor skildras dina favorit Disney-karaktärer – inklusive Askungen, Musse och Mimmi Pigg, Pinocchio, Dumbo, Bambi och många andra – återgivna i unika julscener. Figurerna är helt modellerade för hand, av konstharts, och detaljrikt handfärgade. Med utgåva tre får du ”Askungens Slott”, som fungerar som en underbar display för snökulorna. Snökulorna vilar dekorativt på slottstornens tinnar, vars belysta fönster uppenbarar ytterligare Disney-julscener. När du så önskar, klingar dessutom melodierna från åtta populära julsånger, som till exempel ”Jingle Bells” (”Bjällerklang”).

 

Exklusivt hos The Bradford Exchange

Miniatyr-snökula-samlingen i 9 delar, ”Disneys Jul På Slottet”, är exklusivt tillgänglig från The Bradford Exchange och finns inte i butiker. Upplagan är begränsad till endast 120 tillverkningsdagar för hela världen. Låt dina juldekorationer stråla ännu mer fantastiskt, i Disneys magiska glans. Börja din unika snökula-kollektion med den första utgåvan “En Fest För En Prinsessa” och beställ för säkerhets skull redan idag!

Drivs med 3 ”AA” batterier (medföljer ej).

Du kanske också gillar