Nürburgring 68 Kronograf

Exklusivt armbandsur till 50 års jubiléet av 1968 års bilracingtävling på Nürburgring 

  • Officiellt auktoriserad
  • Boett i ädelstål
  • VD54 kvartsurverk
  • Inklusive stoppursfunktion
  • Armband av äkta skinn 
Storlek boett: 3,8 cm x 3,8 cm. Armbandet kan justeras mellan 17,5 cm och 22,5 cm.
2 499,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 833,00 kr 120-dagars-återköpsgaranti

Produktnummer:
522-FAN16.01

Ösregn och dimma med sikt mindre än 50 meter – tyska Grand Prix från 1968 var inte en normal tävlingsbana, utan en naturkraft. Tävlingsbilarna var svåra att kontrollera och ingen kunde vara säker på att de skulle klara nästa varv oskadade. De fjorton djärva förarna som slutligen betvingade “Det Gröna Helvetet” Nürburgring blev hjältar, med en strålande vinnare: Jackie Stewart.

Retro-designen för detta armbandsur, som är designat för att hedra “Det Gröna Helvetet”, är inspirerat av designen av klassiska racing-ur från 1960-talet. Ett VD54-kvartsurverk i höljet av ädelstål säkerställer exakt tidmätning, inklusive stoppurs-funktion. Den historiska Nürburgring-sträckan, med alla banavsnitt, är graverad på klockans baksida. Nedanför finns ditt personliga utgivningsnummer – därmed är varje klocka unik! Det sportiga armbandet av äkta läder avrundar det dynamiska utseendet perfekt.

Detta armbandsur utges exklusivt av The Bradford Exchange och finns inte i butiker. Upplev fascinationen hos racing och ha på dig en unik klocka, för att hedra ”Tyska Grand Prix 1968”. Beställ ditt individuellt numrerade exemplar av ”Nürburgring 68 Kronograf” redan idag, för att vara på den säkra sidan.

Du kanske också gillar