Den Perfekta Blandningen

Kaffe-vägguret

  • Modellerat för hand av konstharts
  • Handmålat in i minsta detalj
  • Urtavla dekorerad med ”Kaffebönor-timmar”och ett inspirerande tänkespråk
  • Klockpendel i form av en kaffekoppmed hjärtformad ”ånga”
  • Begränsat till 295 tillverkningsdagar

Storlek: 27,9 x 36,2 cm (B x H)

Med upphängningsanordning
Drivs med 1 ”AA”-batteri (medföljer ej i leveransen)

998,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 2 delbetalningar á 499,00 kr 365-­dagars återköpsgaranti

Produktnummer:
01-30513-001

Kaffe-vägguret
Den intensiva doften av varmt kaffe och skratt från vänner, vid ett rikligt dukat frukostbord – vad mer behöver vi, för att förvandla vårt kök till en plats full av trivsel och vänskap? Pryd nu ditt kök med en rolig klocka, tillägnad ett av de stora glädjeämnena i livet – kaffe i goda vänners sällskap!

Om kaffe och vänner
Höljet på denna unika väggklocka är helt utformat för hand av konstharts, som relief, och visar upp allt som har med koffeinhaltiga drycker att göra, från kaffekvarnen till en läcker latte macchiato. Ju närmare du tittar på klockan, desto mer kommer du att njuta av varje detaljrikt utformad och handmålad detalj. Urtavlan är dekorerad med lekfulla ”Kaffebönor-timmar” och återger den inspirerande devisen: ”Kaffe och vänner är den perfekta blandningen” (på engelska). Pendeln, i form av en kaffekopp med hjärtformad ånga, fi nslipar det hela. Det pålitliga kvartsurverket säkerställer konstant, exakt tidvisning.

Exklusivt från The Bradford Exchange
Denna unika väggklocka utges exklusivt av The Bradford Exchange och finns inte i butiker. Upplagan är begränsad till bara 295 produktionsdagar. Dekorera ditt hem med en unik väggklocka för alla kaffe-älskare och håll för alltid koll på dina kaffetider.