Den Heliga Familjens Natt - stora figurer för inom- och utomhusbruk (upp till 70cm)

Krubba med stora figurer efter motiv av "Ljusets MästareTM" Thomas Kinkade

  • För inom- och utomhusbruk 
  • Fristående, mästerligt bearbetad skulptur-kollektion
  • Varje figur är målad för hand in i minsta detalj
  • Exklusivt från The Bradford Exchange
Storlek: 70 cm höga

Varje utgåva kommer att skickas och faktureras med 21 dagars intervall. Du kan avbryta samlandet när som helst utan att ange orsak.

Pris per leverans

1 497,00 kr Varje utgåva

Leveranskostnaden: 169,00 kr

365-dagars återköpsgaranti

Produktnummer:
14-19191

Med Frälsarens födelse i Betlehem uppstod en ny tidsålder, för i Jesus hade Gud uppenbarat sig för människan och tänt ett ljus av fred och kärlek för hela världen. Den berömda ”Ljusets Mästare”, Thomas Kinkade, vars vida eftersökta verk är som facklor av hopp och förtröstan, har nu tolkat händelserna under den Heliga Natten i en mästerlig krubbscen-samling.

Låt julens ande stråla i ett nytt, starkt ljus – med Thomas Kinkades praktfulla krubba ”Den Heliga Familjens Natt”. Figurerna mäter upp till 70 cm och belyser den Heliga Nattens mysterium med sällsynt skönhet och utstrålning. Alla skulpturer i denna unika krubba-kollektion har omsorgsfullt skapats för hand i konstharts och de har även kärleksfullt som detaljrikt handmålats.

Thomas Kinkades krubba-samling ”Den Heliga Familjens Natt” kan placeras både inomhus och utomhus – till exempel på framsidan av din gård! Denna imponerande samling kommer att ge en storstilad effekt överallt. Eftersom den avancerade tillverkningen för hand omfattas av en strikt begränsning, bör du dock beställa din krubba-kollektion ”Den Heliga Familjens Natt” så snart som möjligt!