Den Gyllene Kvicken™ – Harry Potter-Speldosa

Speldosa i form av ”Den Gyllene Kvicken”

  • Officiellt licensierad

  • Handgjord av gjuten metall
  • Med en replik av Vorlost Gaunts ring
  • Från det högklassiga spelverket klingar ”Hedwigs tema”
  • Begränsad till endast 295 produktionsdagar

Bredd: 15,2 cm
Diameter: 5,1 cm

1 298,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 2 delbetalningar á 649,00 kr 365-dagars återköpsgaranti

Produktnummer:
01-32872-001

Magiska stunder 

Vem drömmer inte om att susa fram genom luften på en kvast? I Harry Potters magiska värld väcks drömmen till liv med det legendariska spelet Quidditch. Låt din fantasi fara iväg med dig, sätt dig på din flygande kvast, fånga Den Gyllene Kvicken och avslöja dess magiska hemlighet! Upplev nu äkta Harry Potter-magi med en extraordinär speldosa, i form av den omisskännliga Gyllene Kvicken – officiellt licensierad av Warner Bros. Entertainment Inc.! 

Den Gyllene Kvicken 

Den Gyllene Kvicken är den mest värdefulla spelbollen i det magiska spelet Quidditch, eftersom den inte bara avslutar spelet, utan också är värt imponerande 150 poäng. Den är dock desto svårare att fånga, eftersom det finns en trollformel som innebär att den ska göra allt möjligt för att undvika att låta sig fångas. Den sökare som lyckas med detta är garanterat stjärnan i sitt lag – precis som Harry Potter borde vara i sitt allra första Quidditch-spel. 

Filigran hantverkskonst 

Den officiellt licensierade Gyllene Kvicken är konstfullt handgjord av gjuten metall och har en glänsande gyllene finish. Inuti döljer sig en replik av Vorlost Gaunts ring med uppståndelse-stenen – en av Lord Voldemorts sju horcruxer. Ringen är gjord av guldfärgad metall och besatt med en svart konstjuvel och verkar intill förväxling lik sin berömda romanförebild. Om du vrider ringen en aning, låter det högkvalitativa spelverket melodin ”Hedwigs™ tema” klinga. 

Exklusivt hos The Bradford Exchange 

Speldosan utges exklusivt av The Bradford Exchange och finns inte i handeln. Upplagan är strikt begränsad för hela världen till endast 295 produktionsdagar. Det bifogade äkthetsintyget är din garanti för hög kvalitet och autenticitet för varje exemplar. Gå i Harry Potters fotspår och känna dig som en äkta student på Hogwarts, skolan för häxkonster och trolldom. Beställ din speldosa “Den Gyllene Kvicken” helst redan idag!

WIZARDING WORLD characters, names and related indicia are © & ™ Warner Bros. Entertainment Inc. WB SHIELD: © & ™ WBEI. Publishing Rights © JKR. (s20)

Du kanske också gillar