Den Gröna Legenden - Belyst bordsdekoration

Upplev en unik förening av vinter- och ångloksromantik

  • Officiellt licensierad av British National Railway Museum (Brittiska nationella järnvägsmuseet)
  • Tillverkad av konstharts formad för hand
  • Rikligt färgsatt för hand, med stor detaljrikedom
  • Med stämningsfull belysning
  • Spelar åtta populära julmelodier

Höjd: 25.4 cm

1 797,00 kr

Leveranskostnaden: 169,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 599,00 kr 365 DAGARS-återköps-garanti
Produktnummer:
426-FOR06.01

För att hedra 100 år av ”Flying Scotsman”
Under de nostalgiska dagarna med de stora ångloken fanns det förmodligen ingen bättre anledning att företa en resa med stålhästarna än att åka hem till familjen under julen!

Som en hyllning till 100 år av ”Flying Scotsman”, presenterar The Bradford Exchange nu ett unikt samlarobjekt. Scenen är officiellt licensierad av British National Railway Museum och visar en romantisk vinterby och det berömda gröna ångloket. Allt är skickligt modellerat för hand av konstharts och handmålat med stor detaljrikedom. Björkarna är försedda med små LED-lampor som skapar en härligt festlig stämning. Sockeln ger återigen en autentisk bild av ”Flying Scotsman”. Och när loket kör runt i den snötäckta byn spelar den högkvalitativa musikmekanismen melodin till åtta populära julsånger.

Exklusivt hos The Bradford Exchange
Samlarobjektet utges exklusivt av The Bradford Exchange i en begränsad upplaga på endast 999 exemplar och finns inte tillgängligt i butik. Det bifogade äkthetsintyget garanterar den höga kvaliteten och autenticiteten för varje exemplar. Tveka inte, utan beställ den underbara hyllningen till ånglokens storhetstid och den unika bordsdekorationen ”Den Gröna Legenden” redan idag!