Dambusters

Det mekaniska armbandsuret

En klassiker inom flyghistorien - den legendariska bombaren hos Royal Air Force

 • Världsvid upplagebegränsning – endast 4 990 exemplar 
 • Varje ur numreras för hand 
 • Av finaste ädelstål 
 • Högklassigt mekaniskt urverk 
 • Kostbar plätering i roséguld 
 • Silhuetten av ett bombflygplan på urtavlan 
 • Autentiskt läderarmband 
 • Exklusivt från Bradford Exchange
Diameter: 4,3 cm utan krona
1 998,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 666,00 kr Med 120-dagars återköpsgaranti
Produktnummer:
578-WAT02.01

Flygplanen i den legendariska bombdivisionen ”Dambusters“ var utan tvivel de viktigaste bombflygplanen under andra världskriget och på den tiden de mest betydande flygplanen i luftfartshistorien. Planen blev en mycket lyckosam konstruktion trots att de utvecklades från föregångaren - den misslyckade Avro Manchester. För 75 år sedan flög de fyrmotoriga bombplanen för första gången i uppdrag av The Royal Air Force.

Med det mekaniska armbandsuret ”Dambusters” låter vi detta flygplan bli levande igen, 75 år efter att det flög på sitt första uppdrag. Ett armbandsur som låter flyget från en banbrytande pionjärtid komma till sin rätt. Den perfekta presenten till varje flyg-fantast!

Flygar-armbandsuret ”Dambusters” tillverkas av kvalitativt rostfritt stål och förses med en ädel guldplätering och många olika detaljer som tilltalar alla flygarfantaster. Till exempel har klockan ett mekaniskt urverk vilket delvis visas på urtavlan. Siluetten av ett bombflygplan bildar centrum för detta exklusiva flygar-armbandsur och påminner med andra ord varje minut om detta mästerverk inom ingenjörskonsten. Ett elegant läderarmband passar stilfullt till uret.

Tänk på att detta kostbara flygar-armbandsur endast är tillgängligt för en begränsad tid. Reservera därför redan idag ditt eget exemplar av armbandsuret ”Dambusters”!

Du kanske också gillar
 1. Vasa 1628
  Vasa 1628
  1 998,00 kr
 2. U-96 – Armbandsur
  U-96 – Armbandsur
  1 998,00 kr