„Corvette®“ – fritidsjacka

Redan kult: ”Corvette®” fritidsjackan

  • Det storslagna färgtrycket på ryggpartiet visar en ‚65 Corvette® Convertible, en ‚70 Corvette® Stingray ™ och en ‚57 Corvette® Convertible
  • Officiellt licensierad av General Motors
  • Med de kända Corvette®-flaggorna på bröstet
  • Snyggt utseende i två färger
  • Tillverkad av 100% bomull
Finns i storlekarna M-XXL
1 797,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 599,00 kr Med 30-dagars återköpsgaranti
Produktnummer:
01-27019-001

Sedan lanseringen i början av 1950-talet har Corvetten blivit en sann kultklassiker, som får hjärtat hos oräkneliga fordonsentusiaster över hela världen att slå snabbare. Redan för länge sedan blev `65 Corvette® Convertible, `70 Corvette® Stingray ™ och `57 Corvette® Convertible legender som ännu i vår tid inspirerar oss med sin extravaganta stil och djärva design. Nu kan du njuta av dessa legender inom fordonshistorien på ett magnifikt klädesplagg:

Exklusivt från Bradford - Corvette® fritidsjacka

Detta förnämliga plagg kännetecknas, utöver färgtrycket som förenar ‚65 Corvette® Convertible, ‚70 Corvette® Stingray ™ och ‚57 Corvette® Convertible, av att den är bekväm att ha på sig, en elegant tvåfärgad skärning samt en extraordinär exklusivitet; eftersom bara du som är vår kund kan förvärva denna jacka. Den är tillverkad av 100% bomull och har små ribbstickningar på ärmarna och höften, samt såväl två praktiska ytterfickor som en innerficka. Visa din beundran för ”Corvette®” och beställ nu skyndsamt din egen ”Corvette®” fritidjacka!

Du kanske också gillar