Chihuahua passion

Armband i Murano-stil med porslinspärlor

  • Skimrar i varma honungs- och bruna toner
  • Utsökta porslinpärlor
  • Konstglaspärlor i Murano-stil
  • Med äkta bladguld
  • Guldpläterat hjärthängsmycke med känslosam gravyr och kristallsten
  • Välj mellan tre olika hundraser
Omkrets: Passar nästan alla handleder
1 298,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 2 delbetalningar á 649,00 kr 120-dagars- återköps-garanti

Produktnummer:
01-26039-001

Med sin lojala, kärleksfulla blick och sin omisskännliga natur, som gör hunden så unik, kommer din fyrbenta följeslagare att fylla dig med kärlek och massor av glädje. Nu kan du fira denna kärlek till din trogna beledsagare med ett exklusivt smycke, som endast är tillgängligt för kunder hos The Bradford Exchange.

Gjort för hand i en exklusiv design
Varje omisskännlig pärla i detta undersköna armband lyser i varma honungs- och bruna toner. De uttrycksfulla hundporträtten, målade av konstnärinnorna Pollyanna Pickering och Linda Picken, har fackmannamässigt bränts fast på båda sidorna av de ljuvliga porslinspärlorna, medan konstglaspärlorna i Murano-stil visar upp lager av guldblad inbäddade i mitten. Och eftersom pärlorna i detta porslins- och glasarmband är individuellt handgjorda, finns inte två armband som ser exakt likadana ut! Ett guldpläterat hjärthängsmycke med själfull gravyr och en glittrande kristallsten kompletterar detta armband för alla hundvänner. Välj helt enkelt din favorit bland tre olika hundraser!

Exklusivt från The Bradford Exchange
Detta armband utges exklusivt av The Bradford Exchange och finns inte i butiker. Du kommer att erhålla ditt smycke i en förfinad smyckepåse, inklusive en presentförpackning, perfekt både för förvaring och att ge bort. Bär alltid din älskling med dig och beställ det armband du föredrar redan idag!