Charlie

Anatomiskt korrekt utformad pojkdocka

  • Linda Webbs första anatomiskt korrekta babydocka – Exklusivt för Ashton-Drake
  • Kärleksfulla detaljer fulländar det höga konstnärliga värdet tack vare RealTouch®-vinyl
  • ”Charlies” huvud, armar och ben är rörliga
Längd: 56 cm
1 899,00 kr

Leveranskostnaden: 159,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 633,00 kr 12-månaders- återköps-garanti

Produktnummer:
03-00004-001

Ingenting erbjuder en mer fridfull syn än en sovande bebis. Och när du ser lilla ”Charlie” för första gången där han ligger, drömmande med sitt söta, rynkiga ansikte, kommer du inte att kunna göra något annat än att hålla honom i dina armar. Hans nätta huvud är fortfarande så litet och klent, att du med största försiktighet lägger det till vila på dina armar. Och när du sedan aktsamt lägger honom tillbaka i hans spjälsäng och lossar på hans blöja, kommer du att upptäcka hur realistiskt ”Charlie” är utformad.

”Charlie” är det första anatomiskt korrekta porträttet av en nyfödd pojke och det senaste mästerverket av Linda Webb, en av de mest välkända konstnärinnorna vad gäller realistiska babydockor. ”Charlies” perfekt utformade, lilla kropp är helt och hållet tillverkad av vårt RealTouch®-vinyl. Och titta bara på hans lugna, sovande ansikte, hans navel och de realistiskt utformade händerna och fötterna: precis som i verkliga livet! Det handapplicerade håret och ögonfransarna ökar dessutom denna realistiska effekt.

”Charlie” anländer hem till dig med en söt liten mössa, en näpen tröja och strumpor. Och självklart, hos en nyfödd får varken en riktig blöja eller ett namnarmband saknas. Dessutom är ”Charlies” huvud, armar och ben rörliga. Detta gör det enkelt att ställa honom i varierande poser. Ta upp och klä av honom, och du kommer bli förtjust över hur extremt ”realistiskt” den lilla är gestaltad.

Du kanske också gillar