Skönhet i spetsar och pärlor

En exklusiv So Truly Real® samlar-docka från The Ashton-Drake Galleries

  • En milstolpe i dock-konstens värld
  • Av handmålad RealTouch®-vinyl
  • Fylligt hår med ett naturligt utseende
  • Klänning av satin, spetsar och tyll
  • Förfinad med mer 200 konstgjorda pärlor
Längd: 70 cm
1 998,00 kr

Leveranskostnaden: 169,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 666,00 kr Med 365-dagars återköpsgaranti

Produktnummer:
03-02701-001

Hon är redo för en stor fest, och den unga damen kan knappt själv tro hur underbart vacker hon ser ut i den nya klänningen. Hela klänningen är översållad med ljuvliga spetsar och glänsande pärlor... Och även Mary Jane-skorna, som hon önskat sig så intensivt, glittrar av idel spets och pärlor. Nu sitter hon elegant på den lilla stolen i vardagsrummet och väntar spänt, tills hennes föräldrar äntligen ska vara klara, så att de tillsammans kan gå till den stora festen. ”Skönhet I Spetsar Och Pärlor”, den senaste So Truly Real® samlardockan, är med sina 70 cm nästan lika stor en riktig liten flicka. Med sin fantastiska klänning och spetsar, samt synnerligen ungdomliga personlighet, kommer den att ha en förtrollande utstrålning i ditt hem. 

Påkostad hantverkskonst och en ytterst realistisk utformning

”Skönhet I Spetsar Och Pärlor” är omsorgsfullt gjord av handmålad RealTouch®-vinyl. Var och en av dockans 70 centimeter är en vision av skönhet – från de praktfulla, naturtrogna lockarna, vidare till de strålande blå ögonen och diskret rouge på hennes kinder. Och sedan detta poem till klänning ... Perfekt för ett festligt tillfälle. Högkvalitativa tyger, såsom satin, spetsar och tyll har bearbetas för hand för att åstadkomma denna drömklänning som dekorerats med dyrbara spetsar, broderier och tygrosor. Mest imponerande är emellertid de mer än 200 konstpärlor som sytts fast för hand, vilket gör klänningen strålande glansig. Den unga damen har på sig bedårande Mary Jane-skor, vita pantalonger och vita små strumpor – allt fulländat avstämt med denna extraordinära ensemble. Den sista touchen utgörs av halsbandet av konstpärlor, som perfekt matchar fest-klänningen.

Endast tillgänglig under en kort tid

”Skönhet I Spetsar Och Pärlor”, denna milstolpe i världen av dock-konst, är så påkostad gjord att endast ett fåtal exemplar kommer att vara tillgängliga och det bara under en kort tid. Detta faktum, och på grund av den förväntade höga efterfrågan från samlarkretsar, gör en omedelbar beställning absolut nödvändig. Vänta inte, utan beställ denna dockdröm nu direkt!

Du kanske också gillar