Busiga kattungar

Damhandväska med kattmotiv

  • Handgjord i konstläder
  • Med dubbla bärhandtag
  • Avtagbar axelrem
  • Med en silverfärgad hjärtberlock
  • Med ett stort huvudfack och flera innerfack
Storlek: 38 x 24,5 cm (B x H). Axelremmens längd: 127 cm.
1 198,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 2 delbetalningar á 599,00 kr 90-­dagars återköpsgaranti!
Produktnummer:
426-FAM12.01

Att titta på kattungar, medan de lekfullt utforskar världen på sina fyra tassar är ett stort nöje för oss alla. När dessa kattungar dessutom kivas med varandra, när de jagar efter ett ullnystan, tar de våra hjärtan med storm!

Elegant design, dekorerad med kattkonst av Jürgen Scholz

Bär nu med dig den charmanta kattkonsten av konstnären Jürgen Scholz, förevigad på en trendig damhandväska. Handväskan är tillverkad för hand av konstläder och designad i en elegant colour-blocking-design. Fem förtjusande kattungar, som leker med ett garn-nystan, visas på större delen av framsidan. Upptill finns de engelska orden: ”Footprints on your Heart” (”Fotavtryck i ditt hjärta”). Det stora inre facket, utrustat med dragkedja och ytterligare tre mindre fack erbjuder tillräckligt med plats för dina personliga tillhörigheter. Med den avtagbara axelremmen kan handväskan förvandlas till en praktisk axelremsväska på nolltid.

Exklusivt från The Bradford Exchange

Väskan utges exklusivt av The Bradford Exchange och är inte tillgänglig i handeln. Tveka inte, utan beställ handväskan ”Busiga Kattungar” helst redan idag!

Du kanske också gillar